Alles wat je wilt weten over hop

23 januari 2023
Hop is een interessante smaakmaker. Dat hoef je een bierliefhebber niet uit te leggen. De honger naar kennis over hop is groot, zo blijkt. Onlangs lanceerde de community voor bierliefhebbers een nieuwe hopcursus. Het bericht was nog maar net de deur uit en de site klapte er bijna uit. Hop is nog altijd waanzinnig populair.

Bij Bierista komen er vrijwel dagelijks vragen binnen over bier, brouwers en het brouwen van bier. Opvallend veel van die mails gaan over hop. In de Bierista Bieropleiding wordt uiteraard ruimschoots aandacht gegeven aan alle ingrediënten in het brouwproces, waaronder natuurlijk ook hop. Maar de honger naar kennis is bij veel bierliefhebbers nog groter. Reden voor Bierista om samen met een aantal brouwers en hopxperts een speciale cursus te ontwikkelen over hop.

Certificaat

De online cursus is - zoals je gewend bent van Bierista - toegankelijk en laagdrempelig en voorzien van veel beeldmateriaal. En natuurlijk heb we ook weer een heel fijn bierpakket samengesteld, speciaal voor bij deze cursus. Qua prijs is de cursus uitermate vriendelijk te noemen. Voor slechts € 22,50 heb je toegang tot een enorme bak vol hopkennis en leer je van alles over 'het kruidenbuiltje van de brouwer'. Heb je al een Bierista bierdiploma dan krijg je 5 euro korting. Aan het eind van de cursus wordt je verse kennis getoetst. Beantwoord je driekwart of meer van de vragen goed, dan ontvang je een speciaal certificaat.

Kroon jij jezelf vandaag nog tot hopexpert? Bestel hier de nieuwe Bierista hopcursus.