Adventskalender Beery Christmas: het is nu of nooit

28 november 2019
Het is tijd voor de adventsperiode. De echte bierliefhebber weet wat dat betekent. Beery Christmas, de adventskalender van Hopt helpt je richting de Kerst. Dit jaar is de box nog mooier en beter dan voorgaande jaren. Dit wil je niet missen als bierliefhebber.

De box van Beery Christmas is haast een kunstwerk. In de box zitten 24 bieren, waarvan velen speciaal voor Beery Christmas zijn gebrouwen. Deze bieren zijn dus nergens anders verkrijgbaar. Je wordt 24 dagen achter elkaar verrast met een bijzonder bier.

Spoilen

Maar dat is nog lang niet alles. In de box zitten viltjes en een boekje, waar in het Nederlands de extra's van Beery Christmas worden uitgelegd. De Beery Bot zal je begeleiden op je ontdekkingstocht. Op de redactie van Bierista konden we niet wachten tot 1 december. Wij waren zo ongeduldig en hebben al gekeken wat er achter alle vakjes schuil gaat. Nee, we gaan niet spoilen, we vertellen niks over de inhoud, zelfs niet welke brouwers je tegenkomt. Nou vooruit: Nederland is vertegenwoordigd in Beery Christmas.

Black Friday

Beery Christmas is in deze week van Black Friday afgeprijsd van 69,90 voor 48,90, inclusief gratis bezorging aan huis. Als dat niet voordelig is: 24 exclusieve bieren van topbrouwers voor net twee euro per fles, inclusief gratis bezorging! Niet nadenken, gewoon bestellen!