150 Jaar Budelse brouwerij in het nieuwe Bier! magazine

27 september 2020
Het najaarsnummer van Bier! magazine is verschenen. Een van de belangrijkste items in dit dorstopwekkende nummer is een groot artikel over het 150-jarig jubileum van de Budelse brouwerij.

Bier! magazine is een kwartaalblad over bier. In elk nummer vind je bierige inspiratie en artikelen waar je dorst van krijgt. Budelse brouwerij bestaat dit jaar 150 jaar. Hoofdredacteur Fedor Vogel ging langs in Budel en sprak de familie Arts over deze mijlpaal.

Grutte Pier

Van Budel is het een eindje kachelen naar Leeuwarden. Daar vind je de brouwerij van Grutte Bier. Deze brouwerij is vernoemd naar de boomlange en oersterke Friese held. De bieren hebben inmiddels een vaste plek verworven in de schappen van bierwinkels in heel Nederland. Bier! magazine ziet hoe de brouwers experimenteren met wilde gist. Dat levert nieuwe, spannende, vaak onvoorspelbare bieren op.

Verkrijgbaar

Het magazine biedt veel meer artikelen, achtergrondverhalen, columns en biertips. Te veel om op te noemen. Ruim 80 pagina's om dorst van te krijgen. Bier! is voor € 6,95 te koop bij de betere kiosk. Je kunt natuurlijk ook een abonnement nemen. Dan krijg je het tijdschrift elk kwartaal in de bus. Kijk hiervoor op de website van Bier! magazine.