Bierista® Horeca Opleiding

Haal het officiële Bierista® Horeca bierdiploma!

Word gediplomeerd bierexpert in de horeca! Meer omzet en tevreden gasten. Wie wil dat nou niet? Met de Bierista® Horeca opleiding leer je van alles over bier en hoe je je gasten nog meer verwent met het perfecte getapte of ingeschonken bier. De opleiding doe je deels online. De fijne kneepjes leer je tijdens de speciale praktijkdag! Start vandaag nog je reis naar het officiële bierdiploma!

Wil je meerdere opleidingen bestellen, kies dan voor een cadeau artikel.
 • Gratis Bezorging
 • Ma-vr voor 12:00 uur besteld, Bierista Bierpack morgen in huis
 • Alles voor een glimlach bij jouw gasten!
 • Inclusief praktijkdag olv. ervaren horecatrainer
 • Voorzie jouw gasten van het beste bieradvies
 • Serveer & behandel bier zoals de brouwer het bedoeld heeft
 • Het bierpack met twaalf bieren wordt thuis gestuurd
 • Gemakkelijk te volgen op je laptop, tablet, smartphone en desktop
 • Ontvang het officiële Bierista® Horeca bierdiploma
 • Blockimage bimage 757
 • Blockimage bimage 758
 • Blockimage bimage 759

De leukste horecaopleiding van Nederland!

Als gepassioneerde horecatijger wil jij het jouw gasten natuurlijk zo fijn mogelijk maken. Belangrijk onderdeel is jouw gasten een passend bieradvies geven en vol passie te vertellen over de bieren die je in huis hebt. En natuurlijk wil je het bier op de juiste wijze tappen, inschenken en presenteren. Wel zo lekker als je dan sterk in je schoenen staat.

In deze Bierista® Bieropleiding Horeca leer je in twaalf delen alles over het brouwproces, het juiste bieradvies aan je gasten, het combineren van eten en bier, het serveren van bier, de verschillende bierstijlen en het op de juiste manier tappen en inschenken. Ieder deel bevat een stuk theorie met veel foto’s, video’s en infographics om je bierkennis een flinke boost te geven.

Direct in praktijk brengen

Na de Bierista® Bieropleiding Horeca ben jij een echte bierexpert en behandel je bier zoals de brouwer het bedoeld heeft! Ook kun je jouw gasten telkens weer voorzien van een gedegen bieradvies en kunnen ze bij jou altijd terecht voor antwoord op al hun prangende biervragen.

Biertraining op locatie

Belangrijk onderdeel van de Bierista® Bieropleiding Horeca is de praktijkdag verzorgd door de ervaren horecatrainer Ivo Thijssen. In een speciale biertraining op locatie brengt hij je de fijne kneepjes van het vak bij. Deze kennis kun je direct tijdens je eerstvolgende werkdag in de praktijk brengen. Verhoging van je bieromzet en tevreden gasten gegarandeerd!

Uitnodiging praktijkdag

Na aanmelding krijg je een uitnodiging toegestuurd, waarop je je keuze kunt aangeven. Volg je de training met tenminste tien collega's, dan is een biertraining bij jou in de zaak een mogelijkheid. De komende data voor deze praktijkdagen zijn:

Amsterdam - maandag 18 februari - 13.00 - 19.00 uur 

Utrecht - maandag 4 maart - 13.00 - 19.00 uur 

Utrecht - maandag 25 maart - 13.00 - 19.00 uur 


 

Testimonials

Bier serveren zoals het hoort = tevreden gasten

Bas van der Lans

Sinds mijn team en ik de Bierista® Bieropleiding Horeca gevolgd hebben, staat iedereen ineens sterk in zijn of haar schoenen als het om bier gaat. Gasten krijgen altijd een bijpassend bieradvies tijdens de lunch of het diner en we kunnen al hun vragen beantwoorden. De verkoop van bier is bij ons in de zaak absoluut gestegen! Een echt aanrader!

Positief effect op mijn carrière in de horeca

Leslie Versnel

Ik wilde graag een volgende stap in mijn horecacarrière maken maar wist voor mijn gevoel niet genoeg over bier om te doen wat ik écht leuk vind. Nadat ik het Bierista® Bieropleiding Horeca bierdiploma aan mijn CV heb toegevoegd kon ik ineens in allerlei bierzaken aan de slag, precies wat ik wilde! Super voor mijn zelfvertrouwen en gaaf om gasten zo veel over bier te kunnen vertellen!