Bestel de Bierista® Bieropleiding

 |  Bestel de Bierista® Bieropleiding voor maar €125,-

  • Aanbevolen door grote en kleine brouwers
  • Thuisstudie. Leren vanuit je luie stoel
  • Studeer wanneer het jou uitkomt
  • Gemiddelde studietijd: 12 uur
  • Inclusief online examen
  • Officieel Bierista Bierdiploma
  • Exclusieve voordelen als Bierista
  • Gratis bezorging Bierista Bierpack
  • Nu bestellen, gelijk beginnen
  • Klantwaardering van 9,8/10

Bierista® is de grootste online bieropleiding van Nederland

Vergroot je bierkennis en haal je officiële Bierista® Bierdiploma.
Duizenden bierliefhebbers zijn je al voor gegaan. Zij waarderen ons met gemiddeld een 9,8! Mede daarom wordt deze onafhankelijke opleiding aanbevolen door de Brouwers van Nederland
Bestel nu en word ook Bierista!

Over de inhoud

De Bierista Bieropleiding is met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Diverse bierexperts, docenten, horecatrainers en brouwers hebben mee ontwikkeld aan deze e-learning over bier. Alle content is onafhankelijk. De inhoud van de Bierista Bieropleiding is op geen enkele wijze gesponsord. 

In deze twaalf delen van de opleiding vergroot jij je bierkennis:
1. Alles over de ingrediënten
2. Het brouwproces
3. Bier proeven
4. De geschiedenis van bier
5. Bierstijlen en smaakcategorieën
6. Klassieke bieren en brouwerijen
7. Bier & food combineren
8. Serveren en bewaren
9. Regelgeving en gezondheid
10. Biercultuur
11. Bierlanden
12. Feiten, fabels en fictie

Gelijk aan de slag

Zodra je Bierista Bieropleiding hebt besteld, ontvang je een mail. Door hier op te klikken, kun je inloggen en heb je gelijk toegang tot het lesmateriaal. Je kunt gelijk aan de slag. Snel, simpel en eenvoudig.

Bierista Bierpakket

Nadat je bestelling bij ons is binnen gekomen, gaan we onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zorgen ervoor dat het Bierista Bierpack met twaalf verschillende speciaalbieren zo snel mogelijk gratis thuis bij jou wordt afgeleverd. Dan kun jij lekker proeven!

Online examen

Onze cursisten hebben gemiddeld 12 uur studie nodig om tot het examen te komen. Hiervoor heb je 90 dagen de tijd. Jij kiest het tijdstip waarop en waar je de 60 meerkeuze vragen wilt beantwoorden. Je hebt drie pogingen om het examen te halen. Heb je er 45 of meer goed? Dan ben je Bierista! Het Bierista Bierdiploma komt zo snel mogelijk naar je toe.

Bierista Bierdiploma

Je bent geslaagd! Het officiële Bierista Bierdiploma hangt aan de muur. Je bent nu Bierista, meester in bier. Dat heeft veel voordelen. Zo krijg je voordeel bij oa. festivals en brouwerijen. Regelmatig nodigen wij je uit voor rondleidingen, proeverijen en exclusieve bijeenkomsten. Om je kennis op peil te houden heb je altijd gratis toegang tot de samenvatting van de opleiding, exclusieve content en krijg je gratis speedcourses aangeboden.


Wat vinden Bierista’s van de opleiding:

alain goublomme

Sander van Rijnswou

Opleiding is goed te doen

Abel Slippens

Opleiding is goed te doen met de tussen examens. Het geheel in 8 uur bestuderen zoals u aangeeft is mij onmogelijk. Het eindexamen is dan te zwaar om in een keer te halen. Deed er zelf 3 x over terwijl ik toch iets meer uur besteed heb ( 15 uur) en al enige basis kennis had. Cursus zou ook hier en daar met de nieuwste ontwikkelingen wat geupgrated kunnen worden. Bijv alcohol vrij of blik of ipa wat breder.

Erg leuke en leerzame cursus

Michael de Vreugd

Erg leuke en leerzame cursus. Na het doen van deze cursus wel een hele andere kijk op en beleving van speciaal bier. Absoluut een aanrader als je van speciaal bier kan genieten en je kennis op een leuke manier wilt uitbreiden.

Leuke opleiding voor de bierliefhebber.

Joost Vinke

Leuke opleiding voor de bierliefhebber. De theorie is uitgebreid en doet qua feitenkennis niet onder voor een een opleiding als StiBON. Het analyserend bierproeven komt wel theoretisch aan de orde, maar kan wat mij betreft nog wel meer diepgang gebruiken. Met de expert-reviews is hier echter al wel een leuke online manier voor gevonden waardoor het naar meer smaakt.

Fantastische uitleg.

Arno Lanters

Duidelijke, interessante cursus. Fantastische uitleg. Vol met informatie en leuke weetjes over bier.

top opleiding

Marcus Jannis Saathoff

Echt een top opleiding, na het behalen van dit papiertje heb je een goede bagage met kennis voor je toekomstige bieravontuur.

leuke opleiding

Jan van den Enden

het viel niet mee voor mij maar het is me toch gelukt om het door mij gewilde diploma te halen vond het een leuke opleiding, goede uitleg en leuke wetenswaardigheden die ik nog niet wist.

Bierkennis opbouwen

Nina Landl

Hele leuke, interessante en informatieve cursus! Een goede opleiding om bierkennis op te bouwen.

Zeer leerzaam

Rienk Buurman

Schat aan informatie op een effectieve & interactieve manier beschikbaar. Zeer leerzaam en proeft naar meer. Helpdesk erg vlot en behulpzaam. Een aanrader!

mieke hissel

Waardevol diploma

Dirk Kouwenberg

Voor mij een zeer waardevol diploma, als aanvulling op mijn kennis van bier. Al jaren met bier en brouwers bezig en dit was kers op de taart. Dirk Kouwenberg

Cadeau gekregen

Dennis van Est

Ik heb de Bierista Bieropleiding cadeau gekregen van mijn lieve vriendin. Overal waar we kwamen en er lag een folder met informatie over de opleiding, zei ik dat het mij wel leuk leek. Bier is voor mij een onderdeel wat hoort bij het Bourgondische leven en heb altijd al gezegd dat ik wel meer over bier zou willen weten. Van de opleiding heb ik meer geleerd dan ik eigenlijk had verwacht. Zeer uitgebreid, veel details en leuke weetjes. Iedereen die een bierliefhebber is zou ik aanraden om deze opleiding te doen. In het begin van de opleiding wat probleempjes gehad met mijn account, maar dit werd gelijk goed opgelost.

Aanrader

Walter Hermsen

Zeer leuke en informatieve cursus. Echte aanrader voor bierliefhebbers die wat meer achtergrond informatie willen hebben en met wat meer diepgang hun biertjes willen proeven.

Een uitstekende aanvulling!

Christiaan Broekema

Een interessante cursus waarbij de informatie goed gedoseerd aan bod komt. De hoofdstukindeling is logisch en prettig leesbaar. Ook voor iemand met redelijke bierkennis is het een uitstekende aanvulling om nog meer bierkennis op te doen. Het proefpakket maakt de cursus helemaal af. Daardoor wordt het een stuk interessanter om uitgebreid te gaan proeven en ook dat onderdeel te leren. Ik heb er veel van opgestoken en heb ervan genoten om deze cursus te volgen!

Daan Verhees

De opleiding is erg gericht op feitjes etc. Dat is op zich logisch, de toetsing zit vaak op erg pietluttige zaken. De grotere lijn vasthouden zou prettiger zijn.

Johan van Dijk

Goede uitgelegd in begrijpelijke taal. Min punt is dat de samenvatting maar klein deel van de cursus bestrijkt. Tip: Is het geen idee om een praktijkexamen te ontwikkelen voor het brouwen van bier.

Femke Janzing

Top Cursus, heel fijn om te doen, alles wordt goed uitgelegd

Trots dat ik geslaagd ben!

Erwin Truijens

Met heel veel plezier de Bierista opleiding gedaan en Trots dat ik geslaagd ben! Eigenlijk was ik aangehaakt om meer over het brouwproces te leren, maar nu weet ik (ook) veel meer over alles wat met bier te maken heeft. Vroeger was ik een "Pilzenman" maar door het (ruime) proefpakket en het maken van bier reviews is dat zeker veranderd. Wel moet ik zeggen dat de genoemde 8 uur voor de opleiding erg enthousiast is, zelf kwam ik eerder op 40 uur maar dat komt ook omdat ik regelmatig afdwaalde om te googelen naar meer informatie. Een aanrader voor iedereen die meer over Bier wil weten.

Verschillende bierstijlen waarderen

Bert Stoeten

Hele leuke, interessante en informatieve cursus, leert je nog meer, de verschillende bierstijlen waarderen.