Geboortebier van Brouwerij Stijl smaakt naar beschuit met muisjes!

8 februari 2018 om 08:00

Vanaf mei dit jaar kun je de geboorte van een nieuw mens vieren met een bier dat smaakt naar beschuit met muisjes! Brouwerij Stijl brengt namelijk Geboortebier op de markt en laat je de bijzondere mix tussen bier en zoet beleg ontdekken.

Beschuit met muisjes

Wie kent het niet, de oerhollandse traditie om beschuit met muisjes te eten wanneer er weer nieuw leven op de wereld is gezet. Roze muisjes voor meisjes en blauw muisjes voor jongens. Natuurlijk kun je deze beschuitjes prima combineren met een smaakvol bier maar je hebt waarschijnlijk nog nooit een bier gedronken waar deze muisjes ook daadwerkelijk aan zijn toegevoegd. Brouwerij Stijl uit Almere brengt daar dit jaar verandering in met de lancering van hun Geboortebier.

Brouwerij Stijl

Brouwerij Stijl is een familiebrouwerij uit Almere gedreven door de familie Geraads. Brouwer Raymond is tevens bierkeurmeester en Anneke is het creatieve brein achter de schermen. Sinds 2015 brengen zij bieren met stijl op de markt, vandaar ook de naam Brouwerij Stijl.

De bieren van deze brouwerij worden aan de hand van traditionele bierstijlen gebrouwen, maar krijgen altijd hun eigen twist. Dit moet echter geen extremiteit zijn, maar juist een mooie toevoeging aan het bier. Die twist is vaak een bijzonder ingrediënt zoals ook deze keer weer het geval is.

GeboortebierGeboortebier Stijl

Medio mei/juni van 2018 lanceert brouwerij Stijl weer een nieuw bier, met ook dit keer een bijzonder ingrediënt. Of beter gezegd ingrediënten, er is namelijk gebruik gemaakt van beschuit met muisjes. Verwacht zoete aroma’s en smaken die gebalanceerd worden door de geur en smaak van gebrande mouten. Het bier is vanaf mei/juni verkrijgbaar in bier- en babyspeciaalzaken in heel Nederland!

Andere bieren van Brouwerij Stijl zijn bijvoorbeeld de Dennentoppen Blond en het Utopia Eilandbier met brandnetels. Bij Brouwerij Stijl krijg je dus altijd iets bijzonders!