Weekblad Panorama lanceert eigen bier ‘Schotwond’

29 november 2017 om 08:00

Weekblad Panorama heeft een eigen bier gebrouwen, en niet zomaar een bier.. Nee, een bier voor het goede doel! De Panorama Schotwond is gelimiteerd verkrijgbaar via Beerwulf.

Schotwond

In samenwerking met Brouwerij Troost uit Amsterdam heeft weekblad Panorama een bier gebrouwen: Schotwond. Het bier is door Panorama verslaggever én bierliefhebber Micha Jacobs gebrouwen, onder leiding van de brouwmeester van Brouwerij Troost, Peter-Derk Muffels. Het is een amberkleurig bier van 7% met zachte, zoete mouttonen, karamel en fruitige aroma’s geworden. De afdronk van het bier is verwarmend en mild bitter. En dat was precies de bedoeling! Micha en Peter wilden een smaakvol winterbier brouwen dat toegankelijk is voor vele bierliefhebbers.

Goede doel

Panorama Schotwond is exclusief verkrijgbaar bij Beerwulf in gelimiteerde oplage. Dus wees er snel bij want op=op! Je draagt ook nog eens bij aan de maatschappij want de opbrengst van Schotwond gaat naar een goed doel! Dus wat zeg jij als er gevraagd wordt wat je wilt drinken? “Doe mij maar een schotwond!”

Bestel hier jouw flesjes Panorama Schotwond of beoordeel het bier hier!