‘Verbroedering’ van De Lastige Broertjes komt er aan!

15 november 2017 om 08:30

Nadat De Lastige Broertjes in Oosterhout begin dit jaar hun eerste bier Worsterhout’s Snollebolleke introduceerde, hebben zij absoluut niet stil gezeten. En nu is het tijd voor een tweede pareltje! 2 december lanceren de broertjes ‘ Verbroedering ’.

Liters bier

Vol enthousiasme zijn de heren verder gaan brouwen en hebben heel wat liters bier de revue gepasseerd. Stuk voor stuk geproefd door de brouwers én testpersonen om uiteindelijk tot de karaktervolle Quadrupel ‘Verbroedering’ te komen. Deze brouwers dragen niet voor niets de naam “De Lastige Broertjes”, dus het ontwikkelen van de quadrupel had nogal wat voeten in aarde. Smaken en meningen verschillen, en het komen tot de juiste smaak is dan één ding.. Een naam is dan nog eens heel wat anders! Uiteindelijk zijn de mannen beretrots op wat zij samen bereikt hebben en was er dan ook maar één naam mogelijk voor dit nieuwe bier: ‘Verbroedering’.

Verbroedering

De Quadrupel is een eerbetoon aan alle broeders, matties, gabbers en vrienden die door dik en dun voor elkaar klaarstaan. “Want bier verbindt en bier verbroedert. En onze Verbroedering in het bijzonder!”, aldus de brouwers. Deze karaktervolle Quadrupel is een bier met 9,5% alcohol waarbij gebruik is gemaakt van 6 moutsoorten, 2 hopsoorten en verschillende kruiden. Dit bovengistende, donkere bier bevat tonen van karamel, chocolade en drop. De Quadrupel geeft je een romig en zoet mondgevoel met een warme en vanille-achtige afdronk.

Lancering

Zaterdag 2 december presenteren De Lastige Broertjes hun nieuwste pareltje bij café Oud Brabant in Oosterhout. Vanaf 15:00u ben je van harte welkom voor een gezellige middag en het proeven van Verbroedering. De brouwers hebben de eer een bekende hoogwaardigheidsbekleder te mogen ontvangen die de eerste fles Verbroedering officieel in ontvangst zal nemen. Wie dat zal zijn, houden De Lastige Broertjes nog even voor zich..

Bier & chocola

Om de introductie van dit bier te vieren brengen de brouwers 100 speciale edities uit. Deze bijzondere uitvoering van het bier bestaat uit een grote fles Verbroedering (75 cl) en 5 ambachtelijke bonbon van Friandries uit Tilburg. Deze bonbons zijn bereid met de karaktervolle, nieuwe quadrupel van De Lastige Broertjes! Je kan deze editie alleen via de website bestellen en is beschikbaar zo lang de voorraad strekt. Leuk voor Sinterkerst-en-nieuw misschien? Proost!

‘Verbroedering’ of andere bieren van De Lastige Broertjes geproefd? Geef hier je mening!