Tony Chocolonely en De Prael gaan samen

Liefhebbers van bier en van chocolade opgelet! Tony Chocolonely en Brouwerij De Prael hebben elkaar gevonden. Ze hebben samen een bier gebrouwen met chocolade. Als deze Tony’s Chocolate Milk Stout niet lekker is, wat dan nog wel?

De combinatie van bier en chocolade is niet uniek. Vele brouwers hebben bieren met chocolade, zoals een chocolate porter. Ook de combinatie van een stukje chocolade bij je glas bier is al lang niet ongewoon meer. Probeer bijvoorbeeld maar eens een stukje pure chocolade bij een Kasteel Rouge.

Bij De Prael hebben ze nu een bijzonder bier gebrouwen met cacaobonen, die Tony Chocolonely rechtstreeks heeft ingekocht in Ghana en Ivoorkust, uiteraard volgens de Fiartrade-principes.

Het bier dat is voortgekomen uit deze bijzondere samenwerking is vanaf 1 januari op tap verkrijgbaar bij speciale cafés in heel Nederland. Flesjes zijn vanaf begin volgend jaar ook verkrijgbaar. Bij oa. Marqt, Gall&Gall, Mitra, enkele Albert Heijn-winkels en natuurlijk bij Tony’s Store in Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.