Je kunt blijven proeven tijdens Flevobierfestival

16 oktober 2015 om 13:19

Het wordt oppassen geblazen op zondag 8 november in Almere. PINT Flevoland presenteert dan zoveel bijzondere speciaalbieren dat het risico bestaat, dat je aan het proeven blijft. Kom ook je hart ophalen tijdens het PINT Flevobierfestival in poppodium De Meester. 

 

 

Meer dan twintig

Op deze derde editie van dit bierfestival presenteren acht brouwerijen hun vloeibare goud. Met meer dan twintig verschillende speciaalbieren uit de omgeving, maar ook van kleine brouwerijen uit het hele land, is er voor ieder wat wils.

De Kemphaan, Ducaat en Praght

Bezoekers kunnen op 8 november genieten van de Flevolandse bieren van brouwerij De Kemphaan, Gebroeders Ducaat en Praght. Daarnaast zijn er ook bieren te proeven uit andere regio’s. Brouwerij De Kleine Beer, Gooise Bierbrouwerij (Hilversum), De Arn (Rijswijk), The Sisters Brewery (Breukelen) en Brouwerij Eriks bier(Diemen) zijn van de partij.

Programma

Behlave het proeven van diverse lekkere biertjes, kun je tijdens het bierfestival van PINT Flevoland ook genieten van allerlei hapjes en live muziek van Robert den Hartigh, Pyrolysis en The Campfire Collaboration.

Datum: Zondag 8 november
Tijd:13:00 – 18:00 uur
Locatie: Rentmeesterstraat 2, Almere (op loopafstand van Almere CS)
Prijs: Entree: € 3,50 (festivalglas € 2,-) Munten: € 2,- per stuk Pretpakket: toegang incl. festivalglas en 8 munten voor € 20,-

Over PINT

PINT staat voor Promotie Informatie Traditioneel Bier. De vereniging is opgericht in 1980 om de biercultuur in Nederland te bevorderen en is uitgegroeid tot de enige onafhankelijke vereniging van bierliefhebbers. De leden van PINT willen graag nog meer mensen kennis laten maken met een breed scala aan speciaalbieren en daarom organiseert PINT tal van activiteiten zoals bierproefavonden, excursies en bierfestivals.

Maar PINT doet meer. Zo komt het op voor de belangen van de bierconsument. Het is een onafhankelijke, niet op winst gerichte vereniging, die zich indien nodig kritisch kan opstellen tegenover bierbrouwers, horecaondernemers, supermarkten, slijterijen of andere commerciële partijen, in het belang van de consument.Bierista_Flevoland.003

Bierista_Flevoland.001