Een dagelijks wisselende biercarrousel bij Helst in de Pijp

12 oktober 2017 om 11:00

Nieuwe gastropub Helst in de Amsterdamse Pijp maakt bijzonder tapbier en next level comfortfood toegankelijk voor alle bierliefhebbers!

Een ware hemel voor bierliefhebbers

Helst is een modern biercafé in de Amsterdamse De Pijp. Een dagelijks wisselende carrousel van 30 tapbieren en ruim 45 op de fles plus een selectie ‘beertails’. Maar er is méér: een uitgekiende kaart van comfort food met een scherp randje, small batch jenever en personeel dat je vol enthousiasme meeneemt in de wereld van craft beers. Na een half jaar proefdraaien en finetunen is Helst een oase voor iedereen die van unieke bieren, lekker eten en smaakverrassingen houdt waar jij nu ook terecht kan! Sinds 6 oktober zijn de deuren voor iedereen geopend!

30 bieren op de tap

Met een keuze aan 30 bieren op de tap blijft Helst altijd verrassen. De line up rouleert constant met speciale, kleinschalig gebrouwen craftbeers uit binnen- en buitenland. Door een gezamelijke inkoop en uitwisseling met zustercafés in Praag, Barcelona en Rome is Helst in staat een ongeëvenaarde selectie aan te bieden. Via de schermen achter de bar en de Untappd app – hét netwerk voor craft beer aficionados – kan je het aanbod op elk moment bekijken. Helst wil iedereen kennis laten maken met de gevarieerde wereld van de kleinere bierbrouwerijen – van de liefhebber die op zoek is naar dat ene speciale biertje tot de gezelligheidsdrinker die iets nieuws wil proberen. Iedereen wordt door de ervaren bartenders met raad en daad (en samples!) bijgestaan.

Gluten- en alcoholvrij

Helst AmsterdamOok bijzonder; er is een groot aanbod van gluten- en alcoholvrije bieren op de fles verkrijgbaar, en een uitzonderlijke selectie van ‘Session Ales’ – speciale biertjes met een laag alcoholpercentage. Perfect om de hele dag van te genieten. Buiten het grote bieraanbod is er ook een speciale aandacht voor kleinschalige binnenlandse distillaten, met een nadruk op jenever. Natuurlijk opent dit ook een wereld van mogelijkheden om te experimenteren
et de welbekende ‘kopstootjes’. Een mooie manier om kennis te maken met alles wat Helst te bieden heeft zijn de speciale events. Van bier- of jenevertastings tot een wekelijkse pubquiz of speciale Oktoberfest weken met Duitse bieren in literpullen. Ook de seizoensgebonden bieren zoals de herfstbock of winter ale worden niet vergeten.

Beer & Food

De aandacht voor bijzondere producten en kwaliteit komt ook terug in het eten. Helst serveert een seizoensgebonden menu van gastropub food met een avontuurlijk randje. De liefde voor bier komt natuurlijk ook terug in het eten met bijvoorbeel de mosselen in bierbeslag. Voor zowel lunch als diner is Helst de plek in de Pijp om te genieten van simpel maar hoogstaand comfort food. Mét een biertje erbij natuurlijk.