DAVO Bieren wint de titel ‘Starter van het Jaar’ in Deventer

16 november 2017 om 11:00

Jaarlijks wordt in Deventer de ‘Ondernemer van het Jaar’ verkiezing gehouden. Bij deze verkiezing hoort ook de prijs voor ‘Beste Starter van het Jaar’. Die titel werd dit jaar toebedeeld aan Brouwerij & Proeflokaal DAVO Bieren. 

De verkiezing

‘Deventer Marktplein’ zet zich jaarlijks in een succesvol businessevent te organiseren. Dit event biedt een podium aan ondernemers en bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Deventer. Bedrijven die zich weten te onderscheiden op basis van expansie, innovatie, duurzaamheid en daarnaast belangrijk zijn voor de stad Deventer. Zij verdienen het volgens om in de schijnwerpers te worden gezet: als MVO Ondernemer, Starter, E-Commerce of Overall Ondernemer van het jaar. Aansluitend op dit event wordt de ‘Ondernemer/Starter van het Jaar’ gekozen. In de lounge van het Go Ahead Eagle-stadion werd woensdag 15 november de uitslag bekend gemaakt.

Stadsbrouwerij DAVO

De titel voor ‘Starter van het Jaar’ ging dit jaar dus naar een bierige winnaar! DAVO Bieren is dé stadsbrouwerij van Deventer en mag een heel jaar deze eervolle titel dragen. De DAVO Bieren Stadsbrouwerij & Proeflokaal is een plek waar alles om bier draait. Je kunt er zien hoe bier wordt gebrouwen, kan een praatje maken met de brouwers en uiteraard kan je de bieren ook proeven in het gezellige proeflokaal. Naast de eigen bieren kun je hier ook kennismaken met bieren van andere, vaak kleinere brouwers uit Nederland of uit andere delen van de wereld.

Proeven met de brouwer

In deze stadsbrouwerij van Deventer kun je elke zaterdag en zondag om 16:00 uur meedoen met een proeverij van 3 verschillende DAVO bieren. Je komt van alles te weten over de brouwerij en de fascinerende wereld van bier; hoe het gemaakt wordt, de geschiedenis, de verschillende biertypen en natuurlijk het proeven. Een volop bruisende onderneming dus met een mooie toekomstvisie.

Arnoud Pijpker vertelt hier meer over de nominatie voor ‘Starter van het Jaar’: