Borefts Bierfestival in Bodegraven op 22 & 23 september 2017

13 september 2017 om 07:00

Vrijdag 22 september & zaterdag 23 september vindt alweer de 9e editie van het Borefts Bierfestival plaats. Hét festival heet je op beide dagen tussen 12:00 en 22:00u van harte welkom om nieuwe biertrends te ontdekken en de liefde voor craftbeer en hun brouwers te delen. Dit jaar zelfs met een heuse Borefts App!

Peace, love and hoppiness

Brouwerij De Molen vraagt de gastbrouwerijen ieder jaar weer een bier speciaal voor Borefts te brouwen. Deze bieren moeten wel passen binnen een door de organisatie vastgesteld thema. Dit jaar is dat thema geïnspireerd door de behoefte aan meer ‘Peace, love and happiness’ in de wereld.

Laten we dan direct in ons eigen wereldje beginnen moeten zij gedacht hebben, daarom is het thema van dit jaar: Flower Power! Het thema geeft de brouwers alsnog een hoop ruimte voor eigen interpretatie. De enige briefing die zij hebben gekregen is: ‘Gebruik ingrediënten (zoals bloemen) die gevoelens van liefde, vrede en geluk communiceren of zelfs fysiek kunnen veroorzaken!’ Hop mag gebruikt worden in het recept maar telt niet mee binnen het thema.

Zien we je daar?borefts app

Ben jij ook zo benieuwd wat de gastbrouwerijen binnen dit thema gebrouwen hebben? Koop dan nu nog een kaartje voor vrijdag 22 september (zaterdag 23 september is al weken uitverkocht) of hou onze website in de gaten want Bierista neemt natuurlijk ook een kijkje op dit festival vol (bier)liefde!

Download ook de app van Borefts voor IOS en Android nog even! In de app kun je namelijk alle aanwezige brouwers en hun bieren opzoeken, een kaart van het festival bekijken en zelfs jouw favoriete bieren laten onthouden.