Bier!Magazine pakt ‘klassiekers’ als najaarsthema

18 september 2017 om 09:57

Het nieuwe Bier!Magazine is uit. Dit najaarsnummer draait alles om het thema ‘klassiekers’. De uitgave biedt weer meer dan 100 pagina’s hoppig leesplezier en is te koop in de betere kiosken en te bestellen via de website van Bier!Magazine.

Bier!Magazine verschijnt vier keer per jaar. In het herfstnummer trekt de redactie weer alles uit de kast rond het thema ‘Klassiekers’. Daarbij denk je al snel aan evergreen-bieren. En net als menig bierliefhebber, dacht de redactie hier ook aan Westmalle.

Bierboeken

In dit Bier!Magazine staan allerlei prachtige reportages over brouwerijen en festivals. Ook krijgt de lezer praktische tips en worden bier-spijs-suggesties gegeven. Meer inspiratie haal je uit de bierboeken, die ruim aandacht krijgen in dit nummer. Kortom als bierliefhebber mag je deze uitgave niet missen.

Abonnement

Je kunt Bier!Magazine los kopen in de kiosk. Je kunt ook een abonnement nemen op de glossy. Dan ben je elk kwartaal verzekerd dat je als eerste op de hoogte bent van het laatste biernieuws. Meer informatie over het afsluiten van een abonnement vind je op de site van Bier!Magazine.