Alles over bokbier in een gratis magazine

16 oktober 2015 om 12:05

Voor de tweede keer brengt uitgever Birdy Publishing van Bier! magazine een gratis bokbierspecial uit. Het 68 pagina’s tellende full colour magazine verschijnt in een oplage van 10.000 exemplaren.

De glossy special ‘Bockbier’ wordt toegestuurd aan alle abonnees van Bier! magazine en is tevens verkrijgbaar bij alle ruim 200 slijterijen van Mitra. Daarnaast wordt het magazine verspreid onder de betere biercafé’s in Nederland.

Bokbier festivals

De special ‘Bockbier’ staat vol interessante wetenswaardigheden over dit typisch Nederlandse seizoensbier. Zo valt er te lezen welke bokbierfestivals er worden georganiseerd in Nederland. Daarnaast staat het magazine vol met lekkere recepten, van eenvoudige tapas tot uitvoerige gerechten die goed te combineren zijn met bokbier.

Digitaal magazine

Verder in het magazine een compleet overzicht van alle ruim 125 Nederlandse bokbieren van 2015 en een zevental interviews met Nederlandse brouwers van bokbieren. Het magazine is ook gratis te downloaden als digitaal magazine voor de tablet in de eigen kiosk-App van Bier! magazine.