Natasja Bokschoten Tiel, Nederland

Bierista - 0 Reviews
Graag zou ik mij even willen voorstellen, ik ben Natasja Bokschoten en afkomstig uit Tiel, een van de oudste steden van Nederland gelegen in de Betuwe. Naast mijn werk als boekhouder wat ik al ruim 15 jaar met veel plezier doe heb ik nog een andere passie en dat is namelijk bier. Deze passie is jaren geleden ontstaan door mijn vader die mij meenam naar brouwerij ’t Kuipertje in Heukelum waar ik voor het eerst in aanraking kwam met speciaalbier. Momenteel ben ik bezig met de studie StiBON niveau 2 waarvan het uiteindelijke doel is om gediplomeerd sommelier te worden. Ook bezoek ik allerlei evenementen op bier gebied om zo goed op de hoogte te blijven van alle actualiteiten en trends.
Bier big natasja klein

Natasja combineert sigaren en bier tijdens Bier & Big in Eindhoven

Voordat we met z’n allen met een gerust hart in winterslaap kunnen gaan moest er nog wel even genoten worden van dit fijne maar ijskoude winterfestival. Bier & Big in...

Pint bokbierfestival.001

De 40e editie van het PINT Bokbierfestival in Amsterdam

Dit jaar is het de veertigste (!!) editie van het indoor bierfestival dat gehouden wordt in de Beurs van Berlage in Amsterdam: het PINT Bokbierfestival.

Natasja.001

Voor Natasja was het dik genieten in Noord-Holland!

Bij de Meereboer in Oudorp werd deze bierproeverij pas voor de tweede keer georganiseerd en toch voelde het alsof het nooit anders is geweest.

22523637 1867227956640167 7850616 n

Heel Holland Bockt, dus ook tijdens het Amersfoorts Bockbier Festival!

Dit jaar een heus jubileum voor het Amersfoorts Bockbier Festival. Voor de vijfde keer werd er in Amersfoort het Amersfoorts Bockbier Festival gehouden.