MarktHopper Helmond

Ontdek bieren uit de regio!

2 November verovert Markthopper voor de 2e keer de markthal van Brandevoort. De schitterende Victoriaanse markthal gaan we weer omtoveren tot een sfeervol walhalla voor de liefhebbers van speciaalbier!

Na het succes van vorig jaar kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Dus kom weer lekker proeven van alle lekkere bieren die we weer voor je klaar hebben staan. Regionale (micro) brouwers laten graag hun mooiste brouwsels proeven en kunnen hier vol passie alles over vertellen. Hier ga je de pareltjes ontdekken die je in de supermarkt niet snel zult vinden!

De prachtige gietijzeren markthal zorgt naast een hoop sfeer, ook lekker voor beschutting als het weer niet mee zit. En als het écht koud is, doen we gewoon de zeilen naar beneden en zetten we de heaters op standje sauna! Ben je nog niet genoeg opgewarmd? Genoeg Good Mood Food om ‘je bodem’ op peil te houden voor de volgende proefronde. Daarbij is het al erg lastig om stil te staan als DJ Frogson weer achter de knoppen staat te dansen. Dat wordt weer gegarandeerd een feest voor alle zintuigen!

De volgende brouwers bieden hun smakelijk brouwsels aan:
- Huflo originals
- Frontaal
- Brouwerij Laarbeek
- Het Nest
- Muifel brouwerij
- Stadsbrouwerij Eindhoven

De Biermarkt is vrij toegankelijk voor iedereen te bezoeken. Let wel, om van de bieren te proeven moet je in het bezit zijn van een proefglas. Een proefglas kun je bemachtigen door online een kaartje te bestellen op de website. Check onze facebookpagina voor de Bierista winactie eind oktober!

Gratis tickets voor Bierista's

Als Bierista krijg je een gratis startskit, dit houdt in dat je gratis toegang krijgt tot het festival inclusief een proefglas en twee muntjes. Wil jij het festival bezoeken? Stuur dan een mail naar melanie@bierista.nl. VOL=VOL.

Zaterdag 2 november | Helmond


De Plaetse
5706 KG Helmond