Korting Bronckhorster Craft Beer Festival

Vier samen met Bronckhorster het 10-jarige bestaan in Rha

Tijdens de tweede editie van het Bronckhorster Craft Beer festival wordt samen met 14 (inter)nationale brouwerijen het 10-jarige bestaan van de brouwerij gevierd. Ook jij kunt daarbij aanwezig zijn. Op 6 en 7 juni kun je genieten van een bijzonder bieraanbod uit onder meer Nederland, Estland, Schotland, België, Engeland en Amerika.

Don't drink and drive Natuurlijk zorgen we ervoor dat je met het OV het festival op een unieke manier kunt bereiken. Vanaf de veerpont Dieren-Olburgen rijdt onze bijzondere pendeldienst naar de brouwerij en festivallocatie.

Dagtickets worden in de voorverkoop verkocht voor €15,00. Hiervoor krijg je een toegangsticket voor het festival, 2 munten en het festival boekje. Zaterdag 6 juni: 12:00 uur tot 22:00 uur Zondag 7 juni: 12:00 uur tot 19:00 uur

Korting voor gediplomeerde Bierista's Als gediplomeerd Bierista krijg jij natuurlijk korting op je ticket. Gebruik de code in je account en ontvang maar liefst 5 euro korting op je ticket. Let op: Als je ingelogd bent dan kun je de code zien onder dit bericht.

6 & 7 juni | Rha


7224 NA