Gratis tickets Hopwagon | Niet meer beschikbaar

Geniet van de allerlekkerste bieren in Tilburg

Hopwagon is een bierfestival waar je in de zon kunt genieten van de allerlekkerste bieren. Maar je kunt ook proeven van heerlijk eten van de koks van Eetbar de Wagon en de Houtloods. Streetfood uit het vuistje, gecombineerd met een fijn biertje of juist een uitgebreide lunch of diner met een mooi biermenu. Hopwagon is voor iedereen die van bier en lekker eten houdt. Wil je iets meer diepgang, dan kun je ook nog meedoen aan beer & food workshops of tijdens meet & greets in gesprek gaan met interessante gasten uit de (Nederlandse) bierscene.

Aanwezige brouwerijen
Enkele brouwers uit de beer line-up zijn: Dok Brewing Company, Wylam Brewery, Kaapse Brouwers, Sori Brewing, MONYO Brewing Co, Two Chefs Brewing, Brouwerij de Moersleutel, Left Handed Giant Brewing Co, Nevel Artisan Ales en KraftBier

Gratis tickets
Gediplomeerde Bierista's opgelet. Wij geven namelijk tickets weg voor dit mooie festival. Je ontvangt als gediplomeerd Bierista gratis het pakket "Boemel". Dat bestaat uit entree, 1 glas en 2 munten. Munten zijn voor bieren, drankjes, food of workshops te gebruiken. Houd onze Facebookpagina in de gaten, daar verloten we namelijk binnenkort nog meer pakketjes!

Wil je een ticket bemachtigen? Stuur dan een mailtje naar melanie@bierista.nl.

Voor tickets en info ga je naar de website!

10 augustus | Tilburg


5041 RP Tilburg