Gratis tickets Hoppig Bierfestival

Uniek bierfestival in Nieuw-Vennep

De zomereditie van het Hoppig Bierfestival wordt gehouden in Nieuw-Vennep op zaterdag 6 en zondag 7 juli. Op het festival worden meer dan vijftig verschillende Nederlandse speciaalbieren getapt door de brouwers zelf. Het festival vindt plaats op landgoed Kleine Vennep aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Voor slechts tien euro heb je een Hoppig proefglas en drie munten. Het festival wordt opgeluisterd met live muziek van diverse bandjes. Rock, bluegrass, blues en country, voor elke muziekliefhebber is er wel wat wils. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks waar je je maag kunt vullen. Wil je er een gezellig weekendje uit van maken? Boek dan een plekje op de camping. Er zijn 25 staanplaatsen beschikbaar. Allemaal bierliefhebbers onder elkaar, beter wordt het niet!

Aanwezige brouwerijen
Enkele brouwers uit de beer line-up zijn: BE+ER, Poort, LVR, De Leckere, Crooked Spider, Stanislaus Brewskovitch, de Zuid-Hollandsche Bierbrouwerij en Het Bierkwartier.

Gratis tickets
Gediplomeerde Bierista's opgelet. Wij geven namelijk tickets weg voor dit mooie festival. Je ontvangt als gediplomeerd Bierista gratis het pakket "Biertje". Dat bestaat uit 1 glas en 9 munten (t.w.v. €20,-). Munten zijn voor bieren, drankjes, food of workshops te gebruiken.

Wil je een ticket bemachtigen? Stuur dan een mailtje naar melanie@bierista.nl.

Voor tickets en info ga je naar de website!

6 & 7 juli | Nieuw-Vennep


2152 LJ Nieuw-Vennep