Gratis tickets Hoppig Bierfestival - Herfsteditie

Uniek bierfestival in Nieuw-Vennep

De herfsteditie van het Hoppig Bierfestival wordt gehouden in Nieuw-Vennep op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Op het festival worden meer dan vijftig verschillende Nederlandse speciaalbieren getapt door de brouwers zelf. Het festival vindt plaats op landgoed Kleine Vennep aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep. Zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Het festival wordt opgeluisterd met live muziek van diverse bandjes. Rock, bluegrass, blues en country, voor elke muziekliefhebber is er wel wat wils. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks waar je je maag kunt vullen. Beter wordt het niet!

Aanwezige brouwerijen
Enkele brouwers uit de beer line-up zijn: BE+ER, Leidsch Bier, De Blauwe Ijsbeer, Grutte Pier, Kraft Bier, Two Chefts Brewing, Zuid-Hollandsche Bierbrouwerij en Hommeles.

Gratis tickets
Gediplomeerde Bierista's opgelet. Wij geven namelijk tickets weg voor dit mooie festival. Je ontvangt als gediplomeerd Bierista gratis het pakket "Biertje". Dat bestaat uit 1 glas en 9 munten (t.w.v. €21,-). Munten zijn voor bieren, drankjes, food of workshops te gebruiken. OP=OP.

Wil je een ticket bemachtigen? Stuur dan een mailtje naar melanie@bierista.nl.

Voor tickets en info ga je naar de website!

12 & 13 oktober | Nieuw-Vennep


2152 LJ Nieuw-Vennep