Gratis tickets Hop On Hop Off Festival 2020

Na een fantastische eerste editie van het Hop On Hop Off Festival keert het grootste speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux terug naar Breda. Op 12, 13 en 14 juni 2020 zal de Kunstijsbaan van Breda omgetoverd worden tot het walhalla voor speciaalbier liefhebbers en foodtruckfans!. Met 60 unieke brouwerijen uit binnen en buitenland die meer dan 400 verschillende speciaal bieren meenemen zal er genoeg te proeven zijn.

Bij heerlijke biertjes hoort natuurlijk goed eten. 25 foodtrucks nemen hun lekkerste gerechten mee. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing, en entertainment brengt het Hop On Hop Off Festival een mix van eten, drinken en gezelligheid naar de ruim 16.000m2 van de Kunstijsbaan. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht met diverse activeiten zoals; kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Al met al genoeg te beleven voor jong en oud.

Wat zijn de kosten?
Entree is gratis! Je moet alleen een speciaal proefglas aanschaffen waar je je bier in kunt doen. Een instapkaart kost 15 euro en bestaat uit het proefglas, 3 strippen (3 muntjes t.w.v. €2,50 per muntje) en het festival programmaboekje. Instapkaart en extra strippen kun je vooraf kopen, maar ook tijdens het festival zelf.

Goed nieuws! Wij mogen instapkaarten weggeven van het Hop On Hop Off Festival. Wil je er eentje bemachtigen? Stuur dan een mailtje naar melanie@bierista.nl

12, 13 & 14 juni | Breda


4826 AB Breda