Bokbierfestival

Beurs van Berlage vol bier!

Ga vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober naar de Beurs van Berlage en geniet van de heerlijkste Bokbieren en bijhorende hapjes en gerechten. Voor het eerst in 40 jaar introduceert het Bokbierfestival foodpairing met bockbier. Biersommelier, Bierista en kok Arvid Bergström heeft speciaal voor deze gelegenheid allerlei gerechten en snacks samengesteld die zijn afgestemd op de grote variëteit aanwezige bockbieren.

Culinair bieravontuur

Júíst bockbier is ontzettend geschikt voor combinaties met eten. Laat je door Arvid verrassen en ontdek hoe een snack of klein gerecht de smaak van beiden versterkt. In het programmaboekje krijgt je tips over hoe je zelf een gerecht kunt kiezen op basis van jouw persoonlijke biersmaak.

Meer dan 12.000 liefhebbers

Het Bokbierfestival is het grootste bierfestival van Nederland en vindt dus jaarlijks plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In het laatste weekend van oktober komen zo’n 12.000 liefhebbers genieten van een grote diversiteit aan bockbieren. Er is keuze uit ruim 100 verschillende bockbieren gebrouwen door zowel grote als kleine brouwerijen. Dit alles vindt plaats in de sfeervolle ambiance van de Beurs van Berlage. In een van de zalen is er tijdens het festival ook regelmatig een live optreden van een band te beluisteren.

Voor meer info en tickets ga je naar de website!

26 & 27 oktober | Amsterdam


1012 ZJ Amsterdam