Brouwerij Two Chefs Brewing

Two Chefs Brewing is een bierbrouwerij in Amsterdam. Koks Martijn Disseldorp en Sanne Slijper begonnen in 2012 met het brouwen van bier met het idee hun hele huis te vullen met funky, huisgebrouwen bieren. Het brouwen is daarna eigenlijk niet meer gestopt. In 2013 begonnen zij bieren te brouwen als huurbrouwers en gebruikten dus ketels van andere brouwers. In 2017 openden zij na een succesvolle crowfunding, de (toen) grootste microbrouwerij van Amsterdam.

Tegenwoordig zijn Two Chefs bieren niet meer uit het bierlandschap weg te denken en worden in veel horecagelegenheden met veel liefde geschonken. De bieren van Two Chefs staan naast hun smaak en diversiteit ook bekend om de toffe etiketten op de fles. Check it out!

Onze topbieren

6,5

Two Chef's Brewing Acid Drop

Two Chefs Brewing

Acid Drop van Two Chef's Brewing is een Berliner Weisse met een laag alcoholpercentage. Het bier heeft een bijzondere kleur die je doet denken aan grapefruits. En dan denk je helemaal niet gek! Dit zure bier is van van smaak met tonen van vanille en blauwe bes. Echt genieten als hij lekker koud is op een mooie zonnige dag.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Two Chefs Billy Biscuit

Two Chefs Brewing

Billy Biscuit is een heerlijk dubbelbock waar tijdens het brouwen romige bokkepootjes aan zijn toegevoegd. Een romig mondgevoel, zoals melkchocolade, is hiervan het resultaat. Proef jij ook hinten van amandel? Of toch compleet iets anders?

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Two Chefs Dirty Katarina

Two Chefs Brewing

Two Chefs Dirty Katarina is een niet te onderschatten bier. Deze Stout zit vol donkere, geroosterde smaken en heeft de nodige bitterheid. Met Dirty Katarina wil je elke dag wel afsluiten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Two Chefs Funky Falcon

Two Chefs Brewing

Two Chefs Funky Falcon is een goudkleurig bier met een mooie witte 'fluffy' schuimkraag. In de neus aroma's van mout, maar vooral ook van fruit en dan met name citrusfruit. In de achtergrond vind je ook een lichte kruidigheid.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Two Chefs Green Bullet

Two Chefs Brewing

Two Chefs Green Bullet is een fruitige India Pale Ale. Deze barst meer van de fruitigheid dan van de bitterheid. Mooie aroma's van citrusfruit zoals grapefruit en mandarijn.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
7,5

Two Chefs Hippy Fish

Two Chefs Brewing

Two Chefs Happy Fish is vernoemd naar het strandrestaurant Hippy Fish, waarvoor dit bier is gebrouwen. Het is een heerlijke frisse Pale Ale; een echte doordrinker waar je gauw een tweede glas van bestelt.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

4,9

Two Chefs Holy Günter

Two Chefs Brewing

Two Chefs Holy Günter is een fris en dorstlessende Lager. De frisheid geeft je het voorjaarsgevoel in je glas. Als je niet oppast slaat dat tintelende voorjaarsgevoel over en voordat je het weet sta je met Holy Günter onvervalste Duitse Schalgerhits te zingen.

Blonde bieren

Aroma
Zuur

8,5

Two Chefs Howling Wolf

Two Chefs Brewing

Two Chefs Howling Wolf is een Imperial Porter, een donker en robuust bier met sterke gebrande smaken. De brouwers hebben een goed advies voor als je dit bier wilt gaan drinken; "Hide in your cave, drink this beer and beware of the big bad wolf."

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Two chefs 1.001

Brouwerij van de Week | Two Chefs Brewing

11 juni 2018 Wie denkt aan Two Chefs Brewing denkt aan smakelijke bieren en in het oog springende etiketten. Maar ken jij het verhaal achter deze Amsterdamse brouwerij? Ontdek het in een nieuwe 'Brouwerij van de Week'! Verder lezen