Brouwerij The Musketeers

The Musketeers is een Belgische brouwerij die in 2000 werd opgericht. Door 4 brouwingenieurs: Kristof De Roo, Rikkert Maertens, Stefaan Soetemans en Sven Suys, die zich laten inspireren door verschillende smaken en stijlen bier. De brouwerij staat bekend om hun Troubatourbieren, het Flagship van de brouwerij is Troubatour Magma, een bier van 9% met een bitter karakter. De brouwerij heeft onder andere ook vele prijzen gewonnen. Een prijs in 2010 op het Zythos Festival en nog één in 2010 voor het beste Belgische Pale Ale bier.

Bieren (5)

Sorteer op
  Score Category Naam
Bierflesje

Troubadour Obscura

7,8
Troubadour Obscura is een donker en rijk bier van Brouwerij The Musketeers. Met 8,2% is dit een bier waar je rustig de tijd voor wilt nemen. Dat kan bij de open haard, maar ook prima aan tafel. Dit bier is een fijne begeleider van pittige kazen en stevige vleesgerechten.
Bierflesje

Troubadour Westkust

7,6
Troubadour Westkust is een Black IPA, een bovengistend bier met tonen van gebrande mout, maar vooral met stevige hoparoma's. De hopsoorten die gebruikt zijn, zijn afkomstig van de Amerikaanse westkust. Een pittig en krachtig bier voor de gevorderde bierdrinker.
Troubadour imperial stout

Troubadour Imperial Stout

Troubadour Imperial Stout is een donkere, volle Stout. Het bier donkerbruin tot bijna zwart bier van kleur en heeft een beige, romige schuimkraag. Verwacht tonen van zoete en geroosterde mouten en aroma's van chocolade, koffie en geroosterde bitterheid.
Troubadour blond

Troubadour Blond

Troubadour Blond van Brouwerij The Musketeers is een elegant goudkleurig bier met witte schuimkraag. Aroma’s van abrikoos en tropisch fruit komen naar boven in de neus. Het bier heeft een medium bittere afdronk en dat geeft dit soepele bier een lekkere bite.
Bierflesje

Troubadour Magma

Troubadour Magma is een amberkleurig bier met een weelderige schuimkraag. Voor dit bier werden bakken met hop gebruikt. Het heeft daarom ook de kenmerken van een Amerikaanse India Pale Ale. Aan de andere heeft deze Troubadour Magma ook het nodige Belgische DNA dankzij de gebruikte gist. Is dit de eerste Tripa, een kruising tussen een Tripel en een IPA?

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket