Brouwerij InBev (Leffe, Hoegaarden)

Al sinds 1968 is de ABInBev actief op de markt. In 1995 worden in Nederland de bieractiviteiten van Allied Breweries overgenomen. Het hoofdkantoor van Inbrew staat tot op de dag van vandaag nog steeds op het brouwerijterrein in Breda. De naam van de brouwerij is in 2006 veranderd van Inbrew Nederland naar: InBev Nederland.

In 2008 is InBev samen gaan werken met de grootste bierbrouwer van de VS genaamd Anheuser-Busch. Deze brouwerij is onder andere bekend om het wereldbekende bier Budweiser. Het bedrijf heeft nu een samengevoegde naam namelijk: Anheuser-Busch InBev.

Onder andere Leffe, Hoegaarden, Budweiser, Corona en Stelle Artois wordt hier gebrouwen.

Bieren (21)

Sorteer op
  Score Category Naam
Bierflesje

Hoegaarden Grand Cru

8,0
Hoegaarden Grand Cru is een donker goudgeel bier met een flinke witte schuimkraag. Het bier is nevelig. Aroma's van geel fruit, zoetheid van alcohol en lichte gistaroma's. Deze Grand Cru is bier met een ruggengraat.
Bierflesje

Leffe Royale Whitbread Golding

7,5
Leffe Royale Whitbread Golding is een zwaar blond bier. Brouwmeester Charles Nouwen ging op zoek naar bijzondere hopsoorten om zijn bier net even wat meer te geven. Hij vond de Whitbread Golding in het Belgische Poperinge, dat zorgt voor delicate bitterheid en fruitige aroma's.
Bierflesje

Leffe Radieuse

7,4
Leffe Radieuse is een verfijnd amberkleurig abdijbier. Korianderzaad zorgt voor een kenmerkend aroma en de hop zorgt voor tonen van citrusfruit. Dit is een rijk en warm bier met een mooie souplesse.
Bierflesje

Leffe Tripel

7,3
Leffe Tripel is een bovengistend abdijbier. Met zijn donkergouden kleur en rijke schakering aan aroma's is dit een echte klassieker. Deze Tripel, geheel in Belgische stijl, is een alom gewaardeerd bier.
Bierflesje

Leffe Royale Mapuche

7,2
Leffe Royale Mapuche is gebrouwen met hop die exclusief voor Leffe wordt gekweekt op de Patagonische hoogvlaktes in Argentiniƫ. Deze schaarse, kostbare hopsoort geeft aroma's van bosbes, rode vruchten, perzik en abrikoos. Een bijzonder krachtig, karaktervol en fruitig bier.
Leffe rituel 9

Leffe Rituel 9

6,9
Leffe Rituel 9 is een warm en krachtig bier met liefst 9% alcohol. Het koperkleurige bovengistende bier heeft een volle ronde body met zoete aroma's van fruit en bittere kruiden. Dit is een bier met een uitgesproken karakter.
Leffe royale cascade

Leffe Royale Cascade

6,7
Leffe Royale Cascade is een goudblond bier met het hoppige karakter van de Cascade-hop. Je proeft de frisse fruittonen van citroen en gele pompelmoes. De nasmaak is fruitig bitter, zoals je van een India Pale Ale mag verwachten.
Leffe blond

Leffe Blond

6,7
Leffe Blond is een authentiek blond abdijbier. Licht bitter in de finish.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket