Brouwerij Amstel

Amstel is een biermerk binnen het Heineken-concern. Beiersch-Bierbrouwerij De Amstel werd in 1871 aan de Mauritskade te Amsterdam opgericht. Vanaf dag een brouwt Amstel haar Pilsener vol met natuurlijk ingrediënten. Dit is dan ook één van de vele bieren waar Amstel om bekend staat. Daarnaast zijn ook hun Bockbier en de vele verschillende Radlers welbekend onder het publiek.

Na het jarenlange succes van de Amstel Pilsener, heeft Amstel ook een Ongefilterde Pilsener uitgebracht. Dit bier is troebel vanwege de gist, die een volle romige smaak met zich meebrengt.

Naast de welbekende bieren is Amstel natuurlijk ook nog bekend van één van de grootste bierfeesten van Nederland; De Vrienden van Amstel Live. Aan het begin van ieder nieuw jaar wordt een grootse locatie compleet omgetoverd tot bierwalhalla met podia waar de grootste acts van Nederland en daar buiten meedingen in het bierplezier. Je loopt hier een kroegenstraat door, ontmoet de gezelligste mensen en waant je al snel heel ergens anders dan in een evenementenlocatie.

Onze topbieren

5,8

Amstel 0.0

Amstel

Amstel 0.0% is de alcoholvrije Pilsener die op elk moment kan. Verfrissend, dorstlessend en net zo smaakvol als Amstel Pilsener.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Amstel Blond

Amstel

Amstel Blond is een ondergistend bier met een volle smaak. Het bier is gebrouwen met pilsmout en een beetje geroosterde mout, voor de extra volle smaak. Ideaal bier voor na een zware werkdag.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Amstel Bock

Amstel

Amstel Bock is een stevig, mildzoet Bockbier met een lichte bitterheid. Heerlijk voor na een frisse herfstwandeling.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,1

Amstel Bright

Amstel

Amstel Bright is koud gedronken een zeer verfrissend pils. Wordt vaak gedronken met een partje limoen in de hals voor een extra verfrissend smaak, maar dat is niet perse nodig.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Amstel Light

Amstel

Amstel Light heeft 3,5% alcohol. Het is een licht en verfrissend bier met een fruitige, licht hoppige geur. Amstel Light is een verantwoorde Pilsener met minder alcohol en minder calorieën.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin

5,5

Amstel Ongefilterd

Amstel

Amstel Ongefilterd is Amstel Pils dat - zoals de naam al doet vermoeden - niet gefilterd is. Het bier is troebel vanwege de gist, die een volle romige smaak met zich meebrengt. De hop zorgt voor een fijne bitterheid met een vleugje kruidigheid.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,8

Amstel Pilsener

Amstel

Amstel Pilsener wordt al sinds 1870 gebrouwen. Vanaf het begin is dit een goudgeel volmout Pilsener met een rijke smaak en een volle stevige schuimkraag.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,0

Amstel Radler

Amstel

Amstel Radler is de natuurlijke mix van Amstel Pilsener en citroenwater. Het is dorstlessend en verfrissend, bijvoorbeeld voor na een mooie fietstocht.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Bierista amstel ongefilterd paulus van der linden

Amstel Ongefilterd, goedgekeurd door vrienden van de brouwer

3 mei 2017 Amstel brengt Amstel Ongefilterd nu breed onder de aandacht. Het troebele, smaakvolle bier wordt vol in de schijnwerpers gezet nu de vrienden van brouwer Paulus van der Linden het bier officieel hebben 'goedgekeurd' Verder lezen
Bierista agr rondemisters.001

Bruno Bobbink en Ingo Douwma rondemisters Amstel Gold Race

13 april 2017 Bruno Bobbink en Ingo Douwma zijn rondemisters tijdens de Amstel Gold Race. Zij mogen de winnares kussen van de Ladies Edition. Amstel hield een verkiezing waarin mannen gevraagd zich aan te melden, mits ze over bepaalde kenmerken beschikten. Verder lezen