Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Winterbierdag Nijmegen

17 januari 2016 @ 13:00 - 19:00

Winterbierfestival Nijmegen

Op zondag 17 januari kun je 16 verschillende winterse bieren proeven in het centrum van Nijmegen. De Nijmeegse Bierfeesten (NBF) houden dan voor de derde maal het Nijmeegse Winterbierfestival.

De liefhebbers kunnen op 17 januari tussen 13.00 en 19.00 uur kennis maken met 16 verschillende winterse bieren. Het vormt voor de bierliefhebbers een lichtpunt in donkere, winterse dagen. Bezoekers kopen een stempelkaart bij één van de vier organiserende cafés waarmee bij elk café een proefglas winterbier (0,2L) naar keuze gedronken kan worden. Een volle stempelkaart kan men inleveren bij een van de deelnemende cafés voor een winterbier na keuze.

PROEFRONDJE
De keuze voor proefglazen is gebaseerd op het idee dat het iedereen de mogelijkheid biedt om te kunnen proeven van de verschillende bieren.  Alle cafés hebben minimaal vier winterse bieren op de tap, dus na het proefrondje kan men nog even verder genieten van al het lekkers dat verkrijgbaar is.

VIER CAFÉS, ÉÉN PASSIE
Vier cafés en één passie. Daarom hebben wij onze handen ineen geslagen en zijn wij: Cafe Samson, Cafe de Deut, Cafe de Mug en Cafe de Opera de trotse organisatoren van de Nijmeegse Bierfeesten(Nijmeegse (speciaal) Bierfeesten, Bockbierdag en Winterbierdag). Het doel van de NBF is het promoten van speciaalbier en op deze dag in het bijzonder de winterbieren.

Gegevens

Datum:
17 januari 2016
Tijd:
13:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://www.nijmeegsebierfeesten.nl/#winterbierfeest

Locatie

Nijmegen
Koningsplein
Nijmegen,
+ Google Maps
Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.