Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Proef bier & chocolade bij Jopen Bier in Haarlem

8 november 2017 @ 19:30 - 22:00

Een wel heel bijzondere proeverij! Dat bier & chocolade goed samengaan leer en proef je op deze avond. De proeverij verzorgt Jopen Bier samen met Jeffrey van Soest van Chocolaterie Pierre. Tijdens de Bier en Chocolade proeverij worden er 6 chocolades en 6 Jopenbier geproefd. Elke combinatie is gegarandeerd verrassend lekker!

Foodpairing

Met onze Jopenbieren experimenteren we met verschillende smaken. Hiermee willen wij de diversiteit van speciaalbier kenbaar maken. Inmiddels heeft Jopenbier een ruim assortiment met een evenzo groot smaakpalet. Het brede smaakpalet nodigt uit om door middel van foodparing mooie smaakcombinaties te creëren. Deze smaken kunnen elkaar versterken, aanvullen of verlengen.

Bier & chocolade proeverij

Met een selectie van 6 bonbons die stuk voor stuk bijzonder lekker zijn organiseren wij de Bier en Chocolade proeverij. 6 bonbons en 6 proefglazen Jopenbier maken de proeverij tot een smakelijke en verrassende beleving! Het doel van de proeverij is om een totaalbeleving te creëren van de bijzondere smaakcombinaties die mogelijk zijn tussen de Jopenbieren en diverse (ambachtelijke) spijzen. Kijk in de agenda voor onze andere foodpairings met bijvoorbeeld kaas en oesters en andere combinaties.

Lees hier het verslag van Haarlem City Blog over Chocolaterie Pierre.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.