Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nijmeegse Bierfeesten op het Koningsplein

24 mei 2015 @ 13:00 - 19:00

Nijmeegse Bierfeesten

De café’s Samson, De Deut, De Mug en De Opera zetten Nijmegen op eerste pinksterdag – zondag 24 mei – nog nadrukkelijker als speciaalbierstad op de kaart. Nijmegen is al de hoofdstad van het speciaalbier: Nergens in Nederland wordt per hoofd van de bevolking zoveel speciaalbier gedronken als in Nijmegen. Dit maakt de Gelderse stad aan de Waal de ideale plek voor een speciaalbierfestival.

De Nijmeegse Bierfeesten worden voor de vierde keer gehouden. Het Koningsplein is de plek waar elke liefhebber van speciaalbier tussen 13.00 en 19.00 uur moet zijn. Tijdens dit speciaalbierfestival kunnen meer dan 60 verschillende bieren van twintig Nederlandse brouwerijen worden geproefd. De Nijmeegse brouwerijen De Hemel en Oersoep zijn uiteraard prominent aanwezig.

Bezoekers kunnen behalve van de speciaalbieren genieten van een hapje en fijn stukje muziek. Zodra je de oud-Hollandse kramen ziet op het Koningsplein en omliggende straten, de muziek hoort of de geuren ruikt van het heerlijke eten, dan weet je dat je op het juiste adres bent.

Gegevens

Datum:
24 mei 2015
Tijd:
13:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://ww.nijmeegsebierfeesten.nl

Locatie

Nijmegen
Koningsplein
Nijmegen,
+ Google Maps
Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.