Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mitra Bier Experience ‘BX’ 10 december in Oirschot

10 december 2017 @ 14:00 - 17:00

BX Mitra 10 december

In het zuiden van Nederland wordt zondag 10 december de 3e editie van het bierproefevent BX (Bier Experience) georganiseerd. 

Mitra drankenspeciaalzaken

Mitra is dé specialist op het gebied van (speciaal)bier! Met meer dan 375 verschillende soorten bier in het assortiment, is de keuze overweldigend en wellicht wel eens lastig. Gelukkig bieden zij je ook meteen dé oplossing: proef een ruime selectie van dit uitgebreide assortiment tijdens de Mitra Bier Xperiences!

BX Oirschot

Mitra Hans & Hans aan de Loop 45 in Oirschot verzorgt het bierfestival weer tot in de puntjes! Van 14.00 tot 17.00u ben je van harte welkom bij Cultureel Centrum De Enck in Oirschot. Ook de winkel is, net zoals iedere zondag, de gehele dag geopend.

Tijdens de Bier Experience in Oirschot proef je bieren van meer dan 20 brouwerijen uit binnen- en buitenland. Zo’n 100 tot 120 bieren wachten op jouw smaak en mening! Natuurlijk wordt er voor bijpassende foodpairing gezorgd en wordt de ambiance compleet gemaakt met muzikaal entertainment.

Toegang voor dit event is vanaf 18 jaar en een ticket kost €20,- in de voorverkoop in de winkel of via de website. Met een ticket ontvangt u een proefglas, toegang tot het event en kunt u 3 uur lang onbeperkt bier proeven.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.