Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

LiB Leiden tovert de Stadsgehoorzaal om tot bierwalhalla!

10 maart 2018 @ 14:00 - 11 maart 2018 @ 20:00

LIB Leiden klein

De Stadsgehoorzaal in Leiden wordt zaterdag 10 en zondag 11 maart omgetoverd tot walhalla voor bierliefhebbers. Maar liefst 30 brouwerijen presenteren gezamenlijk zo’n 150 bieren! En dat alles van de tap tijdens LiB Leiden.

LiB Leiden

LiB staat voor Leven in de Brouwerij en dat klopt ook wel. Natuurlijk heb je ook de kans met de brouwers bij te kletsen en alles te horen over hun bieren. De Stadsgehoorzaal is een geweldige karakteristieke locatie in hartje Leiden. Er zijn verschillende zalen waar je kunt genieten van de verschillende bieren, keukens en versterkende combinaties van bier en eten. Dit alles onder het genot van veel live muziek.

Beide dagen ben je vanaf 14:00u van harte welkom. Zaterdag sluiten de deuren om 23:00u en zondag om 20:00u. Tickets koop je via de website.

Brouwers

De brouwers van brouwerijen uit heel het land reizen af naar Leiden om de bezoekers hun bieren te laten proeven. Zo kom je Kompaan, Two Chefs Brewing, BE+ER, De Blauwe IJsbeer, Klein duimpje, Broer en Zus, Neobosski, Oedipus en Bird Brewery hier zeker tegen!

Gegevens

Begin:
10 maart 2018 @ 14:00
Einde:
11 maart 2018 @ 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,
Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.