Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Noordelijk Kerst & Winterbieren festival in Hoogeveen

17 december 2017 @ 14:00 - 19:00

Noordelijk Kerst Winterbieren festival Hoogeveen

Zondag 17 december 2017 organiseert PINT regio Noord voor de achtste keer het Noordelijk Kerst- en Winterbierenfestival in Hoogeveen. Een festival met een rijke traditie met betrekking tot de meest bizarre weersomstandigheden en de vele prachtige bieren.

Kerst & Winterbieren

Wederom zullen diverse marktkramen in een carré worden opgesteld op het Plein Hoofdstraat Noord. Er zullen brouwerijen uit Nederland en diverse andere landen aanwezig zijn. De lokale cafébedrijven de Lekkernij, de Lijst, Pand 3&40 en de Pastoor bezetten elk een kraam. Samen zullen zij zo’n 70 Kerst- en  Winterbieren tappen/schenken uit Nederland, België en Duitsland. Er is dus volop keuze uit een breed scala van biertypes. Welke bieren er precies geschonken worden lees je hier.

Het plein wordt grotendeels overdekt en voorzien van terras verwarmers en uit ervaringen uit het verleden zijn dat onmisbare zaken. Uiteraard worden de kramen enz. zoveel mogelijk in de stijl van het festival ingericht om zo een Weihnachtsmarktsfeer te creëren. Bistro “de Lekkernij” zorgt op het festival voor de inwendige mens met broodjes worst, beenham en snert.

Ook dit jaar is er weer een kraam voor het Drents Amateur Biergilde “de Wortketel” en omdat het festival ook bezocht wordt door complete gezinnen is er ook een BOBshop, waar frisdrank en alcoholvrij bier kan worden gekocht. Want ook hier geldt: “geen 18- geen alcohol” en daar wordt scherp op toegezien.

Handige info

De toegang tot het festivalterrein is gratis. Om van bieren te genieten dient een festivalpakket á € 15,00 worden gekocht bij de kassa’s. Daarvoor krijgt je 5 festivalmunten, een Infoboekje en het festivalglas. Bij vertrek kan men het glas weer bij de kassa inleveren en wordt € 2,00 statiegeld terug betaald. Het festival start om 14 uur en eindigt om 19 uur.

Gegevens

Datum:
17 december 2017
Tijd:
14:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://bit.ly/2C5bXN5
Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.