Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Herfstbarbecue bij het Jopen proeflokaal Waarderpolder

21 september 2017 @ 17:00 - 20:00

herfstbarbecue jopen

Kom met collega’s, vrienden of familie naar de Seizoens Herfstbarbecue in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en vier met ons het begin van de herfst! De herfst begint officieel op 22 september, maar wij luiden het seizoen alvast in op donderdag 21 september onder het genot van een verfrissend Jopenbier en gerechten direct vanaf de barbecue geserveerd. 

De chef van het Jopen Proeflokaal Waarderpolder zorgt wederom voor een gevarieerd assortiment aan BBQ-gerechten die geserveerd worden op het terras van het Jopen Proeflokaal. Je kunt zelfs je eigen Jopenbier tappen. Hoe leuk is dat! De tickets bedragen € 29,50 inclusief BBQ, onbeperkt drankjes en zelf Jopenbier tappen.

Rondleiding door de brouwerij

Boek voorafgaande aan de barbecue ook een rondleiding door het tweede brouwhuis van Jopen! De rondleiding wordt om 16:30 uur gegeven voor maximaal 20 personen. Wees er dus snel bij en boek via onderstaand menu de tickets! Vanuit het Proeflokaal heb je direct zicht op het tweede brouwhuis van Jopen en de volautomatische bottellijn. Onder het genot van een ambachtelijk Jopenbier gunt Proeflokaal Waarderpolder de bezoeker een uniek kijkje achter de schermen. Een beleving voor alle zintuigen.

Datum: donderdag 21 september
Tijd: 17.00 tot 20.00 uur
Rondleiding: € 10,00 p.p. inclusief Jopen presentje (Na de BBQ)
Prijs: € 29,50 p.p. Inclusief barbecue, onbeperkt drankjes en zelf tappen van Jopenbier

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.