Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bruisend Apeldoorn

7 september 2014 @ 08:00 - 20:00

Ruim 100 speciaalbieren op Bierfestival Apeldoorn. Bierfestival Apeldoorn, het grootste eendaagse festival voor speciaalbieren in Nederland, vindt op zondag 7 september plaats in het centrum van Apeldoorn. Naast de bierproeverijen verzorgt een keur aan muzikanten en theaterartiesten optredens.

Ongeveer 50 brouwers uit binnen- en buitenland nemen deel aan de grote proeverij op het Marktplein. Zij presenteren gezamenlijk ruim 100 verschillende speciaalbieren. De variatie is enorm; van witbier tot diepdonkerbruin stout en van blond tot bitterzoet abdijbier.

Artiesten van uiteenlopend pluimage zetten het evenement luister bij. Zo geven onder meer de theatergroep Hendrick-Jan de Stuntman, de komiek/acrobaat Noah Chorny en (de menselijke knoop) Alakazam optredens. Op muziekgebied zijn de Belg Piano Paul, het komisch orkest WVG-Fanfare en vele anderen van de partij.

Voor bezoekers die niet van bier houden, zijn uiteraard andere dranken verkrijgbaar en ook voor een hapje wordt gezorgd. Kinderen zijn welkom in het Kinderdorp, alwaar hen een middagvullend programma wacht.

Voor Bierfestival Apeldoorn wordt het Marktplein in Apeldoorn omgebouwd tot het grootste terras van Nederland. Mocht het regenen, dan zorgt de organisatie voor voldoende schuilmogelijkheden. Het feest begint om 12.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De toegang is gratis. Bierfestival Apeldoorn vindt voor de negende keer plaats.

Gegevens

Datum:
7 september 2014
Tijd:
08:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.bruisendapeldoorn.nl/

Locatie

het Marktplein – Apeldoorn
Marktplein
Apeldoorn, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.bruisendapeldoorn.nl/index.html
Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.