Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

O.B.Z organisaeert Bierfestival Zundert op 15 april 2018

15 april 2018 @ 12:00 - 19:00

Bierfestival Zundert

De vereniging ‘Objectieve Bierproevers Zundert’ organiseert 15 april 2018 de eerste editie van het Bierfestival Zundert. De Katerstraat 12 staat van 12:00 tot 19:00 compleet in het teken van bijzondere bieren.

O.B.Z

Objectieve Bierproevers Zundert is een vereniging die samen met haar leden op ontdekkingsreis gaan naar het hoe, wat en waarom van de verschillende bieren, en hun achtergrond. Kortom een vereniging waarin je van je liefhebberij en passie voor bier, een echte hobby maakt. Het doel van de vereniging is om samen bieren te proeven, de smaken hiervan te ontdekken, en de achtergrond van het bestaan en zijn brouwerij uit te vinden. Na al dit ontdekken werd het tijd voor een  heus bierfestival.

Bierfestival Zundert

Tijdens dit bierfestival met je kennis met bieren van onder andere Schelde Brouwerij, Brouwerij Frontaal, Brouwerij Bliksem, Brouwerij Kaarschot, Dorpsbrouwerij de Pimpelmees, Biergilde Cambrinus en anderen. Entree kost €15 en daar krijg je dan een proefboekje, 4 consumptiemunten en een proefglas bij.

Voor meer info ga je naar de website! Bierfestival Zundert kleiner

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.