Hieronder bevinden zich de meest populaire bier evenementen.
Wil je een evenement aanmelden, stuur dan een mail naar info@bierista.nl.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

30e editie van het Beiaards Bockbierfestival 2017

21 oktober 2017 @ 12:00 - 22 oktober 2017 @ 23:30

Beiaards Bockbierfestival

Het iconische Beiaards Bockbierfestival van Eet- en Bierencafé De Beiaard te Enschede viert dit jaar haar 6e lustrum op zaterdag 21 & zondag 22 oktober en pakken daarom groots uit!

Favoriet van Enschede en omstreken

Met meer dan 40 bockbieren, livemuziek en ‘bock-food’ is het festival uitgegroeid tot een van de grootste van het land en inmiddels een begrip onder de liefhebbers van bockbier uit Enschede en omstreken. De taps zijn op beide dagen geopend van 12:00 tot 02:00.

Het bockbierfestival staat elk jaar in het teken van proeven, ontdekken en genieten. Er zijn meer dan 40 diverse bockbieren van tap beschikbaar en met een speciaal festivalproefglas kan er een rondje langs de taps worden gemaakt. Proefglazen bockbier kunnen per stuk besteld worden of er kan gebruik gemaakt worden van een strippenkaart voor 10 bockjes voor €18,50.

Bieren uit de regio en de rest van Nederland

Naast de grote namen in de bierwereld is er veel aandacht voor de nieuwere, kleine brouwerijen uit de regio en de rest van Nederland. De lokale brouwers zijn goed vertegenwoordigd door Stanislaus Brewskovitch, Rigters, Sallands bierbrouwerij, Berghoeve & Rubelijn. Uit de andere delen van het land zijn er ook genoeg innovatieve, aparte bocken zoals de Sexy M*therbocker (Oersoep), Apfelstrudel Doppelbock (’t Uiltje), Oma’s Pruim (Bax Bieren) en Lekker in de Kauw (Bird Brewery). Daarnaast zijn er een aantal exclusieve vintage Jopen bockbieren aanwezig om te proeven – de langst gerijpte is 15 jaar oud!

Tijdens het proeven van al deze bockbieren kan er genoten worden van akoestische livemuziek door de Dorstige Bokkies op zaterdag tussen 16:00 tot 20:00 en voor een feestelijke afsluiting op zondag speelt de uit Ierland overgevlogen Billy Treacy & The Scope op zondag van 21:00 tot 23:30 uur.

Gegevens

Begin:
21 oktober 2017 @ 12:00
Einde:
22 oktober 2017 @ 23:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.