Waar moet je op letten bij het proeven van een speciaalbier?

Presentator Sander Kobes en Kick van Hout
Datum 08/07/2015
Duur 1.29

Kick van Hout en Sander Kobes zijn de mannen van Oersoep. Hun brouwerij in Nijmegen werd onlangs bezocht door twee jonge gasten met een missie. Tom en Max wonen in Amsterdam, hebben een innige band met hun tweewieler en hebben een passie voor video. Nu zijn ze een nieuw project begonnen. Ze gaan freewheelen!

Op hun fiets trekken ze naar plekken, naar mensen met een mooi verhaal. Deze verhalen worden vastgelegd op video. Als tegenprestatie verwachten Max en Tom geen cash, maar een plaats om te slapen, een goede maaltijd, iets te drinken en prettig gezelschap.

Waar dit plan de beide mannen brengt, Joost mag het weten. Wat we wel weten is dat ze pas te gast zijn geweest bij de Nijmeegse bierbrouwers Kick en Sander, die bijzondere bieren maken in de voormalige soepfabriek van Honig.

Bekijk de video de Max en Tom maakten en leer in anderhalve minuut waar je op moet letten als je van speciaalbier wilt genieten. Kijk zeker ook even naar de site van Max en Tom en wie weet help jij ze aan een volgend avontuur.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.