Frouke van Loo doet het weer!

Presentator Frouke van Loo
Datum 16/02/2017
Duur 16.33

Frouke van Loo doet het weer! Weer heeft ze een aantal speciaalbieren uitgezocht die ze gaat proeven in deze vlog. Ze heeft voor deze sessie Nederlandse bieren uitgekozen, die haar opvielen onder meer vanwege het ontwerp van het etiket.

Als je let op het etiket is het niet vreemd dat VandeStreek bier komt bovendrijven. De gebroeders Sander en Ronald van de Streek besteden veel aandacht aan het uiterlijk van hun bieren. Het oog van Frouke is gevallen op de VandeStreek HopArt.

Kermis in de Ale

Tweede bier is gelijk even wat steviger en robuuster. Het is de Kermis in de Ale van Brouwerij Bliksem. Donker, hoppig met een flinke bitterheid. Benieuwd hoe Frouke deze Black IPA ervaart.

Mama – Oedipus

Oedipus Brewing heeft een scala aan kwalitatief goede en uiterst smaakvolle bieren in het gamma. Opvallend zijn ook zeker de etiketten. Niet verwonderlijk dus dat de Bierista-vlogster een bier van deze Amsterdamse brouwerij uitkoos. Hoe oordeelt ze over Mama van Oedipus Brewing?

Bierbroeders

Het sluitstuk wordt gevormd door #1 van Bierbroeders. Frouke heeft echt een paar slokken nodig om zich door het schuim te worstelen en zich ervan te overtuigen dat ze ‘sprakling’ ervaart.

StiBON

Frouke is enorm enthousiast over speciaalbier. Ze is geen kenner, maar wil graag leren. Komende maandag begint ze aan een bieropleiding van StiBON (Stichting Bieropleidingen Nederland). Middels vlogs houdt ze ons op de hoogte van haar ervaringen en vorderingen op weg naar de status van ‘Bierambassadeur’.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.