Frouke van Loo blijft nieuwe smaken ontdekken

Presentator Frouke van Loo
Duur 12.10

“Deze smaakt naar kaas. Ik proef broccoli.” Frouke van Loo proeft en ontdekt totaal nieuwe smaken in bier. Of ze over alle bieren even enthousiast is …

Vlogster Frouke van Loo is gek op speciaalbier. Ze is een ontdekker en wordt niet gehinderd door al te veel bierkennis. Ze staat open voor nieuwe smaken, nieuwe ervaringen en wil graag meer leren over speciaalbier, want ze kan er echt van genieten. In deze vlog schenkt ze eerst een Brand Weizen in. Een weizen is wat anders dan witbier, zo weet onze ontdekster.

Met de ogen knipperen

Van de Limburgse bierbrouwerij stapt ze net zo makkelijk over naar Mikkeller, een Deense brouwerij met uitgesproken bieren. BAM! Ze gooit er even een smaakbom tegenaan, de Mikkeller Draft Bear Imperial Pilsner. Dat is even wat anders, hè Frouke? Je ziet haar met de ogen knipperen.
Dapper gaat ze door. Ze houdt niet van koffie, maar ze trakteert zichzelf wel op de Mikkeller Koppi Coffee Citra IPA Wachuri. Dapper in de camera kijkend vertelt ze je wat ze van dit bier vindt.

Hoe anders is de Yuzu van Iki Beer. Frouke ruikt, Frouke proeft en Frouke oordeelt. Het laatste bier is de Chouffe Soleil. Een zomerse afsluiting van een ontdekkingstocht vol krachtige, totaal verschillende bieren.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.