Frouke bereidt zich voor op proeverij – Unboxing video

Presentator Frouke van Loo
Datum 17/05/2017
Duur 2.07

Frouke van Loo zit vrijdag 19 mei om 20.00 uur aan tafel met Anneke Staals, biersommelier van Mitra. Samen gaan zij zes verschillende bieren proeven. Dat doen ze live op Facebook.

Het is natuurlijk leuk om te kijken hoe de dames bier zitten te drinken en daar van alles over te vertellen. Maar hoe gaaf is het, als je zelf kunt meeproeven. Frouke van Loo is bij Mitra langs geweest en heeft voor € 9,99 de proefbox met zes verschillende bieren gehaald. In deze unboxing-video pakt ze de doos uit en laat ze zien welke bieren er in zitten.

De zes bieren zijn niet willekeurig gekozen. De Brouwers van Nederland hebben de bierwereld onderverdeeld in zes categorieën: Soepel & Subtiel, Fris & Fruitig, Blond & Krachtig, Amber & Elegant, Donker & Rijk en Intens & Uitdagend. Uit elke categorie zit er 1 bier in de doos.

De doos is te koop bij alle Mitra’s in Nederland. Zorg dat jij ‘m thuis hebt, zodat je vrijdag 19 mei om 20.00 uur met Frouke en Anneke kunt meeproeven. Je kunt reageren en vragen stellen en wie weet win je een waardebon te besteden bij Mitra.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.