Craft Beer Revolution – Highlights

Presentator Rick Kempen
Datum 16/02/2017
Duur 2.13

The Craft Beer Revolution in the Netherlands. Dat was de titel van de paneldiscussie die Bier&cO organiseerde op 16 februari. Tal van prominenten uit de bierwereld waren aanwezig om te horen wat er allemaal gaande is en waar het naar toe gaat.

Het panel was zeer gevarieerd. Steve Hindy van Brooklyn Brewery is een grootheid in de internationale bierwereld. Met zijn brouwerij inspireerde hij veel brouwers. Kick van Hout van Oersoep is net als Michel Ordeman van Jopen en Rick Nelson van Oedipus één van de smaakmakers van het huidige Nederlandse bierlandschap. Dat geldt zeker ook voor Menno Olivier van De Molen, maar die draait dan ook al heel wat jaartjes mee. Willem van Waesberghe van Heineken lijkt in dit gezelschap misschien een wat vreemde eend in de bijt, maar hij heeft een heldere en geheel eigen kijk op de Craft Beer Revolution.

Deze video bevat slechts enkele hoogtepunten van de interessante paneldiscussie. In onderstaande video kun je ook de hele discussie integraal bekijken. De overige video’s zijn korte reacties van de panelleden na afloop van de discussie.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.