Cees-Jan Adema: Biersector best presterend op het gebied energiebesparing

Presentator Alain Schepers
Datum 27/02/2015
Duur 26.02

Directeur van de Nederlandse Brouwers, Cees-Jan Adema, vertelt over duurzaamheid. De biersector is al jaren achtereen de best presterende sector op het gebied van energiereductie. Maar de hele bierketen kijkt naar duurzaamheid, denk bijvoorbeeld aan de teelt van gerst, hop, waterverbruik en verpakking.

TV-kok Arvid Bergström heeft weer zijn beste beentje voorgezet en verrast zijn tafelgenoten met een fraaie bier-spijs-combinatie. En natuurlijk staan er weer mooie bieren op tafel, waar de dop vanaf gaat.

Aan het begin van de uitzending wordt wordt gesproken over het PSV Kampioensbier. Het was op dat moment te koop in de Bierista-shop. Helaas heeft PSV ervoor gezorgd dat het bier uit de handel is gehaald. Lees meer hierover.

Over Bierista:

Redactie en presentatie: Alain Schepers. Co-presentator: Arvid Bergström (Koken met Krullen).Regie: Nick van Triest. Camera: Tristan Smits en Robert Scholing. Studiomanagement: Boy van Dulmen. Visagie: Nathalie Pot-Scheerder (De Hoofdzaak Zutphen). Productie en realisatie: Crystal Park New Media.

Bierista-Cees-Jan_Adema Bierista_Cees-Jan_Adema_Arvid_heeft_plezier Bierista_Cees-Jan_Adema_gezellig_aan_tafel
Cees-Jan Adema aan tafel bij Bierista

Cees-Jan Adema aan tafel bij Bierista

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.