Bier van Brouwerij Eanske duikt overal op in Nederland

Presentator Alain Schepers
Datum 19/02/2015
Duur 20.57

Oscar Moerman is de man achter Brouwerij Eanske. Eenske is de oude benaming voor de stad Enschede, waar de brouwerij maar wat trots op is. De naam van zijn bieren verwijzen er altijd naar.

De brouwer is zeer actief in de bierwereld. Je zou bijna kunnen stellen, daar waar bier is, is Oscar Moerman. Betrokkenheid en zichtbaarheid is erg belangrijk volgens Moerman. Vandaar dat hij zijn marketing ook goed voor elkaar heeft. Glazen, viltjes, kleding, overal zie je Brouwerij Eanske.

En dan de bieren van de brouwerij. Daarover raakt Oscar maar niet uitgesproken. Kijk naar deze aflevering van Bierista TV, die werd opgenomen bij Craft & Draft aan de Overtoom in Amsterdam, nog geen uur voor de officiële opening.

Kijk ook naar andere afleveringen van Bierista, bijvoorbeeld de eerste uitzending met Oscar Moerman of die uitzending met Rick Kempen.

Over Bierista:

Redactie en presentatie: Alain Schepers. Co-presentator: Arvid Bergström (Koken met Krullen).Regie: Nick van Triest. Camera: Tristan Smits en Robert Scholing. Studiomanagement: Boy van Dulmen. Visagie: Nathalie Pot-Scheerder (De Hoofdzaak Zutphen). Productie en realisatie: Crystal Park New Media.

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.