Zoek een plekje in de Wintertuin van Biergarten Tilburg

3 december 2017 om 08:30

15 & 16 december is het tijd voor de allereerste editie Biergarten Tilburg. Een Winters Weekend waar je volop kan genieten van speciaalbier en een hoop andere smakelijke lekkernijen. Brabantse gezelligheid, een Duitse biergarten en voor ieder wat wils. Dat klinkt als een agendapuntje!

Door Frouke van Loo

Winters Biergarten Walhalla

Voor bierliefhebbers is er ieder weekend wel iets te beleven in Tilburg. Ook in de overstap naar winterbier wordt deze gezellige stad niet overgeslagen. Het succesvolle Biergarten uit Breda trekt er even op uit en nestelt zich in de Spoorzone in Tilburg. Restaurant RAW wordt deze twee dagen compleet omgetoverd tot Winters Biergarten Walhalla.

De deuren naar de Wintertuin van de Biergarten in Tilburg staan open om te genieten van allerlei winterse taferelen. Geniet van live muziek, vuurkorven en smakelijke bieren in de Wintertuin of op het verwarmde buitenterras. Binnen in de Borrelfabriek kan je even relaxen, dansen of verschillende whisky’s en wijnen proeven. Ook aan de innerlijke mens is natuurlijk gedacht!

De Wintertuin

✓ Live muziek
✓ Speciaalbierbarren
✓ Vuurkorven
✓ WinterBBQ & Foodtrucks
✓ Verwarmd buitenterras

De Borrelfabriek

✓ DJ’s
✓ Wijnbar
✓ Whiskeybar
✓ Dansvloer
✓ Chill lounge

De Biergarten Tilburg is tijdens het winterweekend op vrijdag van 16:00 tot 00:00u geopend en zaterdag 16 december ben je vanaf 13:00u welkom. De deuren sluiten ook zaterdag weer om 00:00u. Toegang tot de Tilburgse Biergarten is gratis.

Blijf hier op de hoogte van het event!