Maak kans op iedere dag een nieuw bier aan de muur!

6 november 2018 om 13:00

Iedere dag een nieuw bier aan de muur? Hoe kan dat dan? Heel makkelijk eigenlijk. Met de 365 speciaalbieren scheurkalender! Wij hebben er aantal klaarliggen, en die kun jij winnen!

Begin je dag met bier

In deze scheurkalender zijn 365 bieren van ruim 100 Nederlandse bierbrouwerijen samengevoegd. Van Hooglander Bier tot Brouwerij Maallust en van Brothers in Law tot brouwerij Nuenhem. De meest smaakvolle en eigenzinnige bieren komen voorbij, om jou te inspireren en nieuwe bieren te laten ontdekken.

Iedere dag even een klein #genietmomentje wanneer je weer een bladzijde van de scheurkalender trekt. Want welk bier bevindt zich nu weer op de volgende pagina? Wil jij dit ook? Dan hebben wij een toffe winactie voor je! Wij geven namelijk 3x een 365 speciale bieren scheurkalender weg aan de lekkerste genietmomentjes!

Hoe maak je kans?

Bier = fun, bier = genieten! Wij zijn groot voorstander van bier-genietmomentjes! Daarom zien wij graag jouw favoriete momenten voor een bijzonder smaakvol bier voorbij komen. Door jouw #genietmomentje te plaatsen, maak je kans op een scheurkalender!

Wat moet je doen?

  • Plaats een foto op Facebook of Instagram en tag @bierista.nl
  • Gebruik #genietmomentje in je beschrijving en laat ons weten waarom dit jouw favoriete genietmomentje is!

Simpel toch! Daar houden we van. Heb je geen social media? Dan maak je ook kans op de kalender door te mailen naar info@bierista.nl en daar jouw #genietmomentje met ons te delen!