Win twee kaarten voor de Heineken Experience

14 april 2017 om 11:21

Bierista.nl geeft 10 x 2 kaarten weg voor de Heineken Experience. In de voormalige brouwerij in Amsterdam maak je een toer langs alles wat met Heineken te maken heeft. Uiteraard is een productieconfrontatie inbegrepen. Wie wil dat nou niet?

De Heineken Experience is een zeer populaire trekpleister in Amsterdam. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen mensen de voormalige brouwerij aan de Stadhouderskade in Amsterdam. In de Heineken Experience zie je onder meer een stuk Heineken geschiedenis, het brouwproces, alles over de reclame-uitingen en nog veel meer. De Heineken Experience is een actieve belevenis, waar je zelf ook aan de bak kunt. En dat geldt niet alleen tijdens de ‘productconfrontatie’.

Doe mee en win

Wat moet je doen om twee kaarten te winnen? Heel simpel: Maak een account aan op Bierista. Als je dat hebt gedaan kun je door jou gedronken bieren reviewen. Iedereen die een of meerdere bieren van een review voorziet dingt mee naar de kaarten. Het zou natuurlijk leuk zijn als je een bier van Heineken beschrijft, maar elk ander bier mag ook. Beoordelingen die tot en met 25 april 2017 zijn geplaatst dingen mee naar de prijzen.

Bieren beoordelen

Het beoordelen van bieren op Bierista.nl is leuk, simpel en eenvoudig. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je je eigen profiel aanmaken. Net zo uitgebreid als je zelf wilt. Daarna kun je bieren beoordelen. Deze reviews vind je ook terug op Bierista.nl. Onder de deelnemers verloten we met enige regelmaat leuke prijzen.