Een wereld vol bier van Alain Schepers

27 september 2013 om 12:14

bierista-een-wereld-vol-bier-boek-alain-schepers

Wil je echt van een glas bier genieten, tja, dan moet je het boek ‘Een wereld vol bier’ gelezen hebben. Fabels, feiten en sprookjes, dankzij de meer dan honderd verhalen smaakt je bier als nooit tevoren.

Wist je dat er in gruitbier stofjes zitten waar je opgewonden van raakt? En dat de hopplant familie is van cannabis? Als je aan Asterix en Obelix denkt, dan denk je wellicht aan een toverdrank. Een sprookje? Nou misschien niet, in Schotland leefde een volk dat onoverwinnelijk was dankzij een speciaal gebrouwen bier.

Eb en vloed hebben ook alles met bierdrinken te maken. En zie je het voor je: een dikke Amerikaan die in een café met uitsluitend Nederlands speciaalbier een Bud light bestelt? Als de barkeeper niet aan zijn wens kan voldoen, vraagt hij om iets soortgelijks. Jij mag raden wat de barman de arrogante Yankee voorzette.

Dit en meer fabels, feiten en sprookjes lees je in de bestseller ‘Een wereld vol bier’. Het boek is verkrijgbaar in de betere boekhandel. Je kunt mij ook een mail sturen: info@alainschepers.nl. Voor slechts 14,95 stuur ik je het boek van 224 pagina’s dik zonder verzendkosten toe.