Voel je welkom bij de nieuwe DAVO Bar in Arnhem!

27 december 2018 om 08:00

De nieuwe DAVO Bar in Arnhem is open! Sinds vrijdag 14 december ben je van harte welkom om aan te schuiven in de nieuwe DAVO huiskamer aan de Rijnkade in Arnhem. Of gezellig aan de bar natuurlijk!

Van Deventer naar Arnhem

Na een succesvolle crowdfunding waarbij DAVO binnen 4 dagen het doel behaalde is de DAVO Bar in Arnhem bijna een feit. In 2016 werd de eigen brouwerij met proeflokaal in Deventer geopend, met dank aan 401 investeerders. Al snel werd DAVO een begrip: door het ruime, industriële pand, dat net buiten de centrumring gelegen is, stroomt het DAVO bier vanuit de brouwerij rechtstreeks naar de taptanks. Wil je daar meer over weten? Check dan het artikel over ons bezoek aan de brewpub!

Afgelopen zomer behaalde DAVO hun tweede crowdfunding binnen slechts vier dagen. Met de financiering verbeteren zij de ‘Brewpub!’ in Deventer, heeft de afdeling DAVO Verkoopt een flinke zet gekregen, en gaat deze week dus de ‘DAVO Bar Arnhem’ open. DAVO groeit als hop!

Huiskamergevoel

De beslissing om een tweede bar te openen in Arnhem, de grote broer van Deventer, was snel gemaakt. “We zochten een stad aan de rivier, dit heeft iets levendigs, dat pas bij ons”, aldus Jos Schmitz. De DAVO Bar in spé vonden zij snel aan de Rijnkade 41. In de bar zullen de brouwers uiteraard hun eigen bieren schenken maar krijgen ook Arnhemse brouwers de kans om hun eigen bier aan de man te brengen. “We doen er alles aan om het huiskamergevoel, iets wat de Brewpub! in Deventer kenmerkt, ook in Arnhem te creëren. Zodat mensen kunnen proosten met lekker bier en leuke mensen”, aldus Marijn Kroon.

Sinds vrijdag 14 december zijn de taps van de nieuwe DAVO Bar aan de Rijnkade 41 in werking. In deze video geven de brouwers je alvast een uniek kijkje maar ga ook snel zelf eens langs!