Wat wil je nog meer? Bier, burgers en muziek!

24 mei 2017 om 18:22

Wat meer heb je nodig voor een relaxte zondagmiddag?! Een goed stuk vlees, een lekker stukje muziek en een goed glas bier? Ingrediënten voor een heerlijk dagje chillen. Zondag 28 mei tussen 13.00 en 20.00 uur kan dat tijdens Beer, Burgers and Two Smoking Barrels in Helmond.

De organisatie heeft gezorgd voor een bijzondere line-up. De volgende brouwers presenteren hun speciaalbieren: Jopen, Uiltje Brewing, Walhalla, Two Chefs Brewing, Lux Brewery, D’n Drul, Brouwerij Rufus en Brouwerij De Kat. Zij nemen speciale bieren mee en een enkel bier dat speciaal gebrouwen is voor Beer, Brugers and Two Smoking Barrels.

BBQ-team

Maar het festival is veel meer dan alleen speciaalbier. Er is live-muziek en er is een BBQ-team aanwezig, dat ervoor zorgt dat jouw burgers perfect van de grill komen. Wil je even lekker rustig genieten, dan kun je terecht in de speciale chillzone.

Kaarten

Het festivalterrein aan het Antonianenpad in Helmond is gratis en voor iedereen toegankelijk! Om te proeven van de speciaalbieren zijn kaarten nodig. Deze koop je voor slechts €10,- inclusief een uniek proefglas. Naast het glas ontvang je ook 2 munten, zodat je meteen aan kan sluiten bij je favoriete brouwer. Bestel hier je kaarten.