Van Moll wint zilver en bouwt zondag een feestje

6 april 2017 om 16:37

Van Moll heeft bij de Dutch Beer Challenge in Rotterdam de zilveren medaille voor hun blond bier Toewijding binnengesleept. De Eindhovense brouwerij hoefde alleen Jopen Lentebier voor zich te dulden.

Een aantal jaar na de opening is craft brewer Van Moll niet meer weg te denken uit Eindhoven en de craft beer scène. Nu gaat Van Moll een extra stap zetten. De laatste maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe look & feel. Zondag 9 april organiseert Van Moll een speciaal event in de brewpub aan de Keizersgracht in Eindhoven om de 4 vaste-lijn bieren en de nieuwe stijl te onthullen.

La Grande Bellezza

Tijdens deze middag wordt er samengewerkt met de Eindhovense Kapper Roland en graffiti artiesten. Wat dit precies inhoudt zie je zondag van 15.00 tot 18.00 uur. Wel verklappen ze dat er nieuwe shirts, dieren en natuurlijk bier aanwezig zal zijn. Extra klapper is daarbij de release van een nieuw bier op fles: ‘La Grande Bellezza’ een rioja barrel-aged imperial black ale waar ook nog cranberries, frambozen en kersen aan zijn toegevoegd.Tevens is er op die dag een limited edition 4-pack verkrijgbaar met de nieuwe standaard Van Moll bieren, waaronder de prijswinnende Toewijding.

Over Van Moll

3,5 jaar geleden opende de brouwerij haar deuren in Eindhoven. In die jaren is het assortiment eigen bieren flink gegroeid, gaat dat bier zelfs de landsgrenzen over, hebben ze duizenden fans op Facebook en zijn ze hard aan het groeien. Jaap en Erwin zijn de onderneming begonnen, omdat ze naast hun enorme passie voor bier, het vreemd vonden dat er in 2013 geen enkele brouwerij in Eindhoven was.